Прошлые домены не функционирует! Используйте адрес
ARHIVACH.VC.
24 декабря 2023 г. Архивач восстановлен после серьёзной аварии. К сожалению, значительная часть сохранённых изображений и видео была потеряна.
Подробности случившегося. Мы призываем всех неравнодушных
помочь нам с восстановлением утраченного контента!
А гвинтівки Мосіна, які просто відмивали від космоліну і продавали майже за ціною американських .308, зникли взагалі. Погуглив, що склади
старого гімна були в Соледарі... Правильно, краще нехай окупанту достанеться та зброя ніж ми тут "одно одного перестріляємо". Окупант то нас не перестріляє, правильно?
inb4
>тебе просто танком знищать
А чого не Іскандером та Ту-160?
Ніхто не буде витрачати моторесурс танку і відривати його від фронту щоб одного рагуля з гвинтівкою вбити.
>тебе просто оточать і вб'ють і ти нічого не встигнеш зробити
Ну то краще щоб мене беззбройного відвезли кудись у кар'єр і там тихенько вбили напевно.
>йди в армію, там дадуть
1. 100% людей в армію піти не може навіть за бажання. 100% територій від окупації армія не захистила і не захистить.
2. А може і не дадуть. Буде все закрите в зброярні, куди прилетить вночі Іскандер.
Власне ще раз впевнився що воювати за цю владу не можна і розраховувати варто лиш на себе.
Влада і сама навіть не згадує про можливість насильницького опору, зате нагадує, що дії окупанта незаконні що має гріти мені душу, і каже що я маю по закону відмовитися підкорятися окупантам.