>>319314479 Отримавши довгоочікувану пенсію за інвалідність ветерана орального фронту, ви випустили багато часу через відсутність необхідності роботи, думаючи, що це буде, поки ви не перетворяте на шматок слабкого діабетичного лайна з ампутованими щупальцями.
Але ви більше не встигнете насолодитися пенсією.
Оскільки між різким ароматом свинцю у гнилих гнилих гнилі за допомогою похмурих фалосів, прийом сперми та вихідний отвір у задній частині порожнього черепа буде недостатньо навіть для останньої купу вашого занедбаного мудака у вашому нікчемному житті.
>>319314503 Чеченці також вб'ють українців. Подивіться, чеченці - шакали (не вовки тих, хто вкрав трусики у зламаному мариполі) Українці - бик ... У натовпі вони все зламають. Росія - собака, Шавка, яка переоцінила себе, змістилася. Звичайно, Шавка опустить шакал. Але вони обидва розгромить бика за свого дитинчата. Телець (Україна) не прощає статистику обурення. Я не знаю, що ви вирішили, що українці є легковажними, я чув це від Охлобістіна. Немає дуже мстивих і на місці реальних грізних дияволів. І все це зараз опущено на вас, згідно з вашим поганим Водоліям, собаками зграї впевненості в зграї.
>>319314190 (OP) Нихуя на третьей тренажер для шитья. Интересно, оно всерьёз считает, что если выставить напоказ шрамы на силиконовых сиськах, то никто не заметит её точно такую же силиконовую жопу и пиздную пластику?