>>319462715 >Тебе не завидно? Я бы не совладал с таким всё равно, я 175/74 жирокарлик с членом 13 см, максимум хотел бы просто наблюдателем поучаствовать, подрочить сидя на кресле...
>>319462396 >>319462406 Пососи. >>319462398 Да оно и без курса гормонов было видно что ты очередной пидор. Давай отрезай пипиську, всё равно не пользуешься, и на обочину нахуй, заурядный больной на голову.
>>319462794 Чоловіче, чоловіче... дивіться в очі реальності. Ти не повія-п'яниця, ти не зацькована сором'язлива дівчина. Ви 35-річний товстун, незадоволений своїм життям. Ви пишете одне й те саме щодня протягом року, якщо не більше. Чи є у вас інші інтереси в житті? Ви знаєте Бабкіна? Припиніть всю цю трансгендерність, інакше ви теж закінчите. Чоловіче, чоловіче... дивіться в очі реальності. Ти не повія-п'яниця, ти не зацькована сором'язлива дівчина. Ви 35-річний товстун, незадоволений своїм життям. Ви пишете одне й те саме щодня протягом року, якщо не більше. Чи є у вас інші інтереси в житті? Ви знаєте Бабкіна? Припиніть всю цю трансгендерність, інакше ви теж закінчите. Чоловіче, чоловіче... дивіться в очі реальності. Ти не повія-п'яниця, ти не зацькована сором'язлива дівчина. Ви 35-річний товстун, незадоволений своїм життям. Ви пишете одне й те саме щодня протягом року, якщо не більше. Чи є у вас інші інтереси в житті? Ви знаєте Бабкіна? Припиніть всю цю справу з трансгендерністю, інакше ви теж закінчите
>>319462847 А ты откуда? Я вот сейчас пытаюсь скинуть, сбросил с 78 до 74, думаю уже пора кардио подключать. Только проблема - на жопе и бёдрах растяжки есть, меня никто трахать не захочет с такой дрянью :( я ото всюду гоним
44кг, 164см.