Сохранен 4
https://2ch.su/b/res/324891719.html
24 декабря 2023 г. Архивач восстановлен после серьёзной аварии. К сожалению, значительная часть сохранённых изображений и видео была потеряна. Подробности случившегося. Мы призываем всех неравнодушных помочь нам с восстановлением утраченного контента!

Аноны, есть ли смысл ебаться с тегами? Хочу все что можно напрописывать, чтобы быстро сортировать, в

Аноним 26/09/25 Птн 17:52:21 #1 №324891719 
image.png
Аноны, есть ли смысл ебаться с тегами? Хочу все что можно напрописывать, чтобы быстро сортировать, вертеть и прочее.

На сколько метаданные надежны? В плане, не слетят ли они?
Аноним 26/09/25 Птн 17:58:41 #2 №324891911 
БАмпс
Аноним 26/09/25 Птн 18:15:40 #3 №324892484 
бампс
sage[mailto:sage] Аноним 26/09/25 Птн 18:19:49 #4 №324892601 
Так, формат WebP підтримує збереження метаданих, включаючи теги, але з певними особливостями. WebP базується на контейнері RIFF, який дозволяє зберігати додаткові дані, такі як метадані EXIF, XMP та ICC-профілі.

- EXIF: WebP може зберігати метадані EXIF, які часто використовуються для зберігання тегів у фотографіях (наприклад, інформація про камеру, дату, геолокацію тощо).
- XMP: WebP також підтримує метадані XMP, які дозволяють зберігати розширені теги, такі як ключові слова, описи, авторство тощо.
- Обмеження: Не всі програми чи сервіси, що працюють із WebP, коректно обробляють ці метадані. Наприклад, при конвертації зображень у WebP деякі інструменти можуть видаляти теги, якщо це не налаштовано спеціально.

Щоб переконатися, що теги зберігаються, потрібно використовувати відповідне програмне забезпечення (наприклад, Adobe Photoshop, GIMP або бібліотеки типу `libwebp`), яке підтримує збереження метаданих при створенні чи редагуванні WebP-зображень. Якщо ви працюєте з WebP програмно, перевірте документацію інструменту чи бібліотеки, щоб переконатися, що метадані (EXIF/XMP) зберігаються.

Якщо потрібні деталі про конкретний інструмент чи спосіб роботи з тегами у WebP, уточніть, і я допоможу!
comments powered by Disqus