В последните дни, в социалните мрежи шества един пряк сутрешен репортаж във връзка с построено огром
Аноним 14/12/25 Вск 00:08:41 #1 №327629877
В последните дни, в социалните мрежи шества един пряк сутрешен репортаж във връзка с построено огромно пристанище, което е без задължителния за всички видове строителни проекти. Стряскащо, нали? Строи се нещо от Общината, а оценка върху околната среда и екологията - няма. След, като човек изгледа репортажа установява, че кметът на курортното селище си е спестил правото на отговор. Както разбирам - на уше, в последния момент, което изобщо не ме учудва, спомняйки си, че докато това инвестиционно намерение се подготвяше, дочул за него се опитах да направя репортаж и екипа му от специалисти, заети с това дело - меко казано ми бе отказан достъп до тях и бях натирен да чакам навън, докато мозачният тръст, решил да си спести оценката на въздействие върху околната среда, обсъждаше проекта. В поведението – тогава, на кмета не липсваше ентусиазъм за усвояване на близо десетте милиона лева, отпуснати за построяване на съоражението и всеки опит на гражданите да получат подробна информация водеше до раздразнителни коментари и реакции в стил вие не разбирате достатъчно, ние тука сме взели специалисти.