Агов, братани та кореші! Нічого собі, оце ми залетіли! Ці москалі-відморозки та русня якісь жалюгідні, вони підуть нахуй геть у найближчий час, буквально за якусь там секунду або навіть менше! Наша родзинка переможе, дошка буде наша, це питання часу, і ми будемо відзначати так, що стіни трястимуться! Слухайте сюди, друзі мої: коли ці русняки-поганці нарешті відкинуться, ми будемо святкувати так гучно, що весь світ почує! Дощ пива, шашлики, музика на повну — от що нас чекає, брати! Дошка належить нам, завдання виконано, і ми будемо святкувати до самого ранку, поки сонце не вийде! Так що готуйтесь, чуваки, бо найкращі часи попереду, а ці русняки-перевертні можуть йти собі куди хочуть, бо з нами вони точно не справляться!
>>331151202 Гей, фашисте, тобі тут не раді. Забирайся до своєї клятої камери, клятий відсталий шматок лайна. Якби я колись захотів доторкнутися до чогось огидного до глибини душі, я б просто доторкнувся до твого потворного обличчя своїм черевиком. Педик.
>>331153350 Колєга, який нахуй підарунок? Це ж просто привід нажертися з друзями під шашлички. Героям слава, а підарунок — курва, зате безкоштовний вихідний!
Вітаю, шановні. Запрошую всіх тих, в кого є пак справжній української порнухі. А взагалі розповідайте друзі, як справи, як життя. В мене наприклад +- все гаразд.
>>331153350 Луркай більше, ньюфаг. Це день «Підарунка», а не день «дорогої подачки». Йди купи свічку, якоюсь маркером намалюй серце, скажи, що це «крафтова робота». Або згенеруй якийсь ванільний вірш через AI і роздрукуй на принтері. Працює в 60% випадків.
>>331149061 (OP) Крінж. ОП, просто купи одну троянду (одну, не будь симпом), напиши від руки на папірці «ти єдина квітка в моєму житті». Баби люблять цю діч. Ціна питання — 80 грн. Решту залиш на пиво, щоб забути, що ти вейджкак.
являю, мати тянку в 2024 році. Сиди в підвалі, грай у гача-ігри, анон. День «Підарунка» — це псіоп від власників квіткових ларків і кондитерських, щоб стригти бабло з лохів. Stay woke, бро.
>>331154225 Разве вы не в курсе, что ваши спецслужбы ее убили? Так что нет, я не Даша. И до меня у вас добраться не выйдет. >>331154294 От украинских нацистов иного услышать и не ждала. Но скоро денацификация завершится и вы заговорите - а точнее, запоете - уже иначе и на другом языке.
Базовано. Але ОПу треба якось вижити цю ніч. Слухай сюди, ОП: йди в АТБ, купи найдешевші цукерки. Перепакуй їх, купи крафтовий папір (пару гривень коштує), перев'яжи мотузкою. Скажи, що це «еко-крафт з локальної мануфактури». Профіт.
перепаковувати цукерки Кек, пік поради. ОП, якщо зробиш це — заслуговуєш на розставання. Просто скажи прямо, що ти на мілині, і запропонуй прогулянку в парку. Якщо почне нити — це red flag, скипай її негайно.
>>331154600 Мы это слышим с 22 года. А тем временем наши победоносные войска продолжают демонстрировать полное превосходство на суше и в воздухе, с каждым днем приближая победу.
>>331154731 Чё? Европейский Союз нацисты? Нахуй там свастика нужна? Они так-то самые толирантные на свете. Всех негров, еврее, арабов к себе принимают. Убежища дают лгби-представителям. Где ты там нацизм увидел, пидораха одебилевшая?
Пишіть тут свої найкрутіші речі, братики.