>>70152057
Коренной джедай
В рот ебал москалей
Слава Україні!
>>70152124
Москали это тот кто живет в Москве, или все жители Империи, или только русские?
>>70152124
Напиши что нибудь на укро мове.
>>70152162
Это мудаки, которые не понимают, что украинцы отдельный народ и имеет право на самостоятельную жизнь
>>70152191
Могу перевести ОП-пост
>>70152197
О, это оскорбительное слово? Или москаль переводится как Москвич? Москвичи разные бывают, не все там рузке иваны.
>>70152232
Давай
>>70152124
Хр-хрю блядь! Салопитек проснулся несите сало!
>>70152197
Ты это вообще к чему?
>>70152232
переведи:
"Хочешь знать, откуда эти шрамы? Мой папаша… Был… Алкаш и изверг. И однажды он взбесился как-то больше обычного. Мамочка схватила кухонный нож, чтобы себя защитить, но папочке это не понравилось. И вот, у меня на глазах, он её зарезал. Хохотал, как сумасшедший… А потом повернулся… Хе… И говорит: «Чего ты такой серьёзный, сынок?». Он шёл на меня с ножом. «Чего ты такой серьёзный, сынок?» — он вставил мне лезвие в рот. «Давай-ка мы тебе нарисуем улыбку!» — и… Чё ты такой серьёзный?"
>>70152268
Москаль в даном контексте не иммет никакого отношения к москвичам
Я уверен, что есть адекватные русские
А вот москали - узколобое мудачье, которое лезет не в свое дело
>>70152057
в украинском тоже вроде буква и есть
(без правильного написания)
дьякую - спасибо
малюк - ребёнок
шкира - кожа
папира - бумага
диамонд(вроде) - бриллиант
несвайовка - незнакомка
батькивщина - родина
морозиво - мороженое
>>70152268
Да, это оскорбительное словно, и оно никак не переводится.
>>70152057
Слово пiдрахуй значение знаешь ?
Переводы по очереди, сначала ОП-пост
Я знаю,що потрібно змінювати и на і. Наприклад так. А ще "це" значить "это". Гроші це "деньги", ну і все, мабуть.Поповнюємо свої знання в цьому ітт треді. Кажуть, що можна вивчити українську за місяць
(ну тут хуй знает, понимать да, а вот чтоб грамотно писать - то пиздец)
Не разговариваю на украинском, но понимаю отлично, потому что учился в украинской школе. Спрашивайте свои ответы.
>>70152404
Пiдрiхiй
>>70152364
Пидор тоже оскорбительное слово, но у него есть свое значение. А москаль? Очевидно переводится как москвич.
>>70152329
Хочеш знати, звідки ці шрами? Мій татусь... Був... Алкаш і нелюд. І одного разу він сказився якось більше звичайного. Мамуся схопила кухонний ніж, щоб себе захистити, але таткові це не сподобалося. І ось, у мене на очах, він її зарізав. Реготав, як божевільний ... А потім повернувся ... Хе ... І каже: «Чого ти такий серйозний, синку?». Він ішов на мене з ножем. «Чого ти такий серйозний, синку?" - Він вставив мені лезо в рот. «Давай-но ми тобі намалюємо посмішку», - і... Че ти такий серйозний?
>>70152362
дiамант, папiр
>>70152362
> несвайовка
Незнайомка
> малюк - ребёнок
Дитина
>>70152057
А я ещё знаю что "срака - жопа", и "трохи - чутка". из-за жопы целое государство создали, вот так.
>>70152362
>батькивщина
отечество же? нет?
>>70152459
Логика блять.
>>70152459
Не совсем. Москалями называли солдат русской армии.
>>70152436
Ты житель украины? Почему ты можешь посещать двач, а с ип РФ доступ закрыт на учан?
>>70152404
> пiдрахуй
Посчитай ? лол ну и слово
>>70152547
це не я зробив
>>70152527
Родина не отечество?
Гвiнтокрiл лiтiть впiред,
Порошенку кiт ебетЬ
Всi холятi дзякут сало,
Баткiвшiна iх достала
Лифт — міжповерховий дротохід
>>70152057
>есть ли Укрaинцы на дваче?
Есть, этнический Галичанин из ДС, задавай свои ответы.
>>70152057
>есть ли джедаи на дваче
Нет нас тут, это форс нашистов
>>70152621
Гвинтокрил
Заебали на укрише и читается как ы
>>70152057
рушник-полотенце
Нету причастия прошедшего времени.
>>70152057
Cкiро в Укрiнє бiдiт убiвiт' iлi сiжiть в тiрьму за iспiльзiвiнiє рiскiго язiка, пiэтiму в этiм iТТ трiдє я прiдлiгiю вiм нiучiт'ся гiвiрiт' в укрiнскiй мiве. Прiвiва укрiнскiй мiвы очiн' прiстiє - чтiбы в нiй писiт' и гiвiрiт', нiжно сдiлiт' слiдiщiє:
1) Бiрiм рiскiе слiво
2) Все глiснiє бiквы крiмє пiрвiй и пiслiднiй мiнiем в "i"
3) Если iдiт двє глiснiє бiквы пiдрiд - мiнiєтся тiлько пiрвiя глiснiя, а втiрiя - нiт.
4) Бiква "и" всiгда мiнiєтся в "i", дiжє єслi она пiрвiя iлi пiслiднiя в слiвє.
5) Прiстiвка "с" всiгда мiнiєтся в "з"
6) Всє удвiєнiя бiкв убiрiются i сiкрiщiются до однiй. Нiпрiмiр "рiскiй" вмiсто "рiсскiй", "укрiнскiй" вмiсто "укрiiнскiй" (крімє слічієв, опісініх в пінктіх 7 і 12).
7) Єслі дві І(і) підряд, то вторія станівітся Ї(ї), нiпрiмiр, "пріїхат'" вмiсто "прііхат'"
8) бiква Е(е) вівірiчівiєтся і стiнівітся Є(є)
9) бiква Э(э) стiнівітся Е(е)
10) Прiдлiг "на" всiгда мiнiєтся в "в".
11) Вмісто мігкіго зніка іспіл'зієтся апістріф.
12) Єслі сліво окінчівієтся в мігкій знік и гліснію, то мігкій знік убірієтся, і вмісто ніго стівітся удвієннія сігліснія, кітірія біла пірід мігкім знікім (прім. "жіття" вмісто "житья", "міліффя" вмісто "малафья")
13) В слівіх "кто", "какой" "какой-то" и т.п. біква "к" мінієтся в "х" ("хто", "хіхій" и т.д.)
14) Сліва ганьба, генотьба, увага, перемога, зал упа, пидарешт, лялькоскріпт, куля, кулемет явліются слівімі-ісклічініямі в укрінскій мівє.
15)В слівіх "что", "что-то" и т.п. біква "ч" мініется в "ш" - "шо", "шо-то" и т.п.
16) Біква "л" мінієтся в бікву "в", єслі она нє явлієтся пірвій біквій сліва и нє мішієт пінімінію мівы. (ніпрімір "єбів" вмісто "єбіл", "дрічів" вмісто "дрічіл").
17) Біква "ё" мініется на "ьо", еслі она ідіт післе сіглісній біквы, и на "йо" во всіх остільніх слічіях.
Рiзгiвiрiвiєм тiт в укрiнскiм, рiскiзiвiєм, кiк бiли в мiйдiнє, скiлько сiла зьiлi. Тiкже прiвiтствiются прiдлiжiнiя по улiчшiнiю язiка, нiсмiтря в то, что он уже сiйчiс звiчiт прiкрiсно, как пiнiе птiц. Для удiбства рiзгiвiра в укрiнскiм, бiкву "i" мiжно пiвiсiть в cintril+v.
УВАГА! спіціально для н'юфігів, міскілій, кіціпів, жідів і прічій нічісті укрінскіми прігрімістімі біл ніпісін онлійн-пірівідчік-укрiнiфiкiтiр http://www.ukrainofikator.info/ , кітірій рібітіет в тістівім ріжіме и трібіет дірібіткі. Піэтіму все эті чірті мігіт іспільзівіть его, пітіму шо в этім трінде сідіт тілько ністіящіе укрінцы, не пініміющіе сібічьіх язіків, і різгівірівіющіе ісклічітільно на міве.
СЛIВА УКРIНЄ!
>>70152197
А вот и свидомый свинтус к нам пожаловал. Заходите, пан Укроп, вон параша, присаживайтесь.
>>70152329
Хочеш дізнатися, звідки ці шрами? Мій татко... Був... П'яниця і нелюд. І одного разу він збісився якось більше, ніж зазвичай. Мама схопила кухонний ніж, щоби захистити себе, але таткові це не сподобалося. І ось, у мене на очах, він її зарізав. Реготав як скажений. А потім повернувся.. Хе... і каже: "Ти чому такий серйозний, синку"?...
Ну и дальше по тексту, впадлу переводить.
>>70152362
бумага - папір (папир, мужской род)
бриллиант - діамант (диамант)
незнакомка - незнайомка
а так большая часть правильная. Еще дякую без мягкого знака.
Спрашивайте свои ответы, в школе охуенные скиллы по мове имел, с 8 по 11 класс стабильно был в призах областной олимпиады. Сейчас немного проебал.
другой джедай из западной Украины
Идiте на хiй.
>>70152680
Ровер - Велосипед
>>70152162
> Москали
Прозвище получили еще при Империи(Сначала ведь она была моссковской), когда находились под властью онной. Возможно, сначала это даже было не оскорбление, но потом стало таковым. Там часто истории ходили, даже литературные люди писали произведения в которых подразумевалось, что русский солдат - животное, ибо насилует женщин, а потом бросает и тикает в Московию.
Слово применяется в зависимости от адекватности человека. Иногда ко всем русскоговорящим, иногда просто к русским, иногда к русским, которые совсем не адекватны, иногда если ты высказываешься против Украины, и ты не из Империи или востока, то ты тоже москаль.
>>70152057
> есть ли джедаи на дваче?
Лол.
>>70152404
Золотой фонд юмора 5 класс.
>>70152475
Чомусь зазнав поразки.
>>70152057
В рот я ебал этот петушиный язык.
>>70152707
Не так пишется.
>>70152628
Мiжповерху обзмеiлся,
Дротохiд остановiлся,
Це не бачу шо робiть,
Москаля не победiть
>>70152644
> Галичанин
Кто такие галичане?*
>>70152747
В рiт я єбiл етiт пєтiшiнiй язiк.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>70152691
їбав твій брудный рот, підораха.
крейда ("крэйда") - мел
Коник
Кузнечик
Мимо-полуджедай-каждый-год-бываю-в-хохлостане
>>70152747
Гляньте как на этого монгола.
Тебя не смущает, свинья, что в Украинской соловьином языке куда больше общих слов с остальными славянскими народами нежели с русиком?! Ордынский ты выродок.
>>70152691
А вiт i свiдiмiй свiнтiс к нiм пiжiлiвiл. Зiхiдiтє, пiн Укрiп, вiн пiрiшi, прiсiжiвiйтєс'.
>>70152057
>можно выучить украинский язык за месяц
Я коренной, и то не идеально владеюсраный суржик лезетКстати, когда ездил на западную Украину, словил когнитивный диссонанс от суржика местного, в котором местами русские слова проскакивают. И они еще говорят что у них чистый язык - смесь польско-венгро-румыно-руско-украинского.
>>70152057
Відписався з сажею в цьому ітт-тріді
>>70152747
Глiн'тє кiкветiго мiнгiла.
Тєбя нє смiщiєт, свiн'i, что в Укрiнскiй сiлiв'iнiм язiкє кiда бiл'шє общiх слiв с остiл'нiмi слiвiнскiмi нiрiдiмi нєжєлi с рiсiкiм?! Ордiнскiй ты вiрiдiк.
>>70152789
>брудний
мимо с Украины
>>70152806
> Кузнечик
СТРИБУНЕЦЬ ЖЕ!
>>70152774
Это народ с Галиции, ранее Галицко-Волынское княжество.
>>70152475
Проиграл с подливой почему-то.
Збсь тред.
Давно хотел спросить что такое ПЕРЕМОГА что-то типа вархамерского ПРЕВОЗМОГАТЬ или то? и кто такие свидомые.
В крымотредах не был.
>>70152817
совпадение русского и словацкого 60+%, русского и салоедского 40%
>>70152628
презерватив - гумовий нацюцюрник
коробка передач - скринька перепихунців
зажигалка - спалахуйка
зонтик - розчепірка
>>70152806
Конiк едiт в дротохiде,
I в ладошi хлопае,
Парашенку кiт ебет,
Хохол сало лопае
>>70152835
Я кiрєннiй, i то нє iдєiл'но влiдєiсрiнiй сiржiк лєзєтКстiтi, кiгда єздiлвзiпiднiю Укрiнi, слiвiл кiгнiтiвнiй дiссiнiнс от сiржiка мєстнiгi, в кiтiрiм мєстiмi рiсскiє слiва прiскiкiвiт. I онi єщє гiвiрiт что у нiх чiстiй язiк - смєс' пiл'скi-вєнгрi-рiмiнi-рiскi-iкрiнскiго.
>>70152696
А я никогда в нее не мог. 5 баллов в школьном аттестате за русский, тройбан за украинский. Обучение же все на русском, плюс урезали часы укр. языка в пользу физики и математики(физмат класс).
екатеринослав-кум
>>70152845
Бiмп, курва!
>>70152884
> ПЕРЕМОГА
Победа же
> и кто такие свидомые.
Поцероты
>>70152884
Перемога - победа
Свидомый - сознательный
>>70152718
А если какой нибудь житель США, думает что украина говно и даже не нация, он тоже маскаль?
>>70152858
это попрыгунчик, стрыбунэц
>>70152901
А я нiкiгда в нєє нє мiг. 5 бiллiв в шкiл'нiм аттєстiтє за рiсскiй, трiйбiн за укрiнскiй. Обiчєнiє жє всєврiсскiм, плiс урєзiлi чiсы укр. язiка в пiл'зу фiзiкi i мiтємiтiкi(фiзмiт клiсс).
єкiтєрiнiслiв-кiм
>>70152817
Да соси хуй, петух.
Бараболя - картошка в диалекте винницкой области.
Хвіранка-калитка
Крамниця - магазин
Ґудзик - пуговица
Бджола - пчела
Кіт - кот
Кит - кит.
Спрашивайте еще слова. Переведу на западные диалекты.
>>70152776
Але мені є піхуй.
Украинский язык - самый красивый и приятный уху славянский язык. Когда закончится вся эта вакханалия, выучу язык и приеду к вам. :3
Смешным и неприятным многим россиянам он кажется просто потому, что мы не привыкли к восприятию других славянских языков. Нас коробит украинская речь, она неосознанно воспринимается как русская, но очень исковерканная, что вызывает ДИСКОМФОРТ.
Цибуля (цыбуля) лук
>>70152887
Украинский, белорусский, польский и чешский сильно между собой похожи. Я, допустим, могу смотреть "Ва-банк" без перевода и понимать. Вряд ли русский сможет.
>>70152963
Сам сiсi хiй, пєтiх.
>>70152891
>презерватив - гумовий нацюцюрник
Презерватив
>коробка передач - скринька перепихунців
коробка передач
>зажигалка - спалахуйка
запальничка
>зонтик - розчепірка
парасоль
>>70152982
Укрiнскiй язiк - сiмiй крiсiвiй i прiтнiй уху слiвiнскiй язiк. Кiгда зiкiнчiтся вся ета вiкхiнiлi, вiчу язiк i прiєду к вiм. :3
Смєшнiм i нєпрiтнiм мнiгiм рiссiнiм он кiжєтся прiсто пiтiмi, что мы нє прiвiклi к вiспрiтiю дрiгiх слiвiнскiх язiкiв. Нiс кiрiбiт укрiнскiя рєч', она нєiсiзнiнно вiспрiнiмiєтся кiк рiсскi, но очєн' iскiвєркiннi, что вiзiвiєт ДIСКIМФIРТ.
>>70152858
у нас на заході кажуть коник-стрибунець, скорочують до коника часто.
>>70152891
Змей горыныч - вужик вогнепальный
>>70152884
Перемога-победа
Свідомий-сознательный
>>70152869
Так ты джедай? Или с мухосранска прост, но живешь в дс? Так?
>>70152973
Слышал что на западной вместо окончаний "тя" произносят "те", т.е. не життя, а житте.
мимо-полухoxoл-северный
>>70152992
Два сала цьому
>>70152947
"Першiй, першiй, я уторой,
Стрiбунец лiтiть за мной"
А как выглядят клавиатуры у джедаев?
>>70152992
>презерватив
кондом же
>>70153032
Я Укрaинец. Родился и вырос в ДС Москва
Посоны, я люто проигрываю от украинской МОВЫ! Помню еще в детстве проиграл, когда мой знакомый-джедай сказал, что по украински носки это ШКАРПЕТКИ, а жопа - ДУПА. Пиздец короче. Я когда слышу как говорят по украински мне кажется что это какой то недоязык, искуственный. Словно его специально создали чтоб унизить говорящих на нем. А и еще вчера Доренко сказал, что поляки специально делали из укров быдло. Такие дела.
>>70152939
Москалей обычно называют русскоговорящих, но таковыми могут быть жители, как минимум, из любой страны СНГ. Думаю если житель США без акцента выдаст хейтерскую фразку, и его так назовут, но я же говорю все зависит от адекватности человека. Лично для меня оскорбление москаль - похуй.
>>70152992
>презерватив - гумовий нацюцюрник
Прєзєрвiтiв
>коробка передач - скринька перепихунців
кiрiбка пєрєдiч
>зажигалка - спалахуйка
зiпiл'нiчка
>зонтик - розчепірка
пiрiсiл'
Киевский кун вкатился в этот итт-тред. Задавайте свои ответы. (вдома розмовляю на українській)
>>70152992
Еще больше золотого фонда 5 класса
>>70153125
Двiчiр рiзбiшiвiвcя
>>70153115
Мiскiлєй обiчно нiзiвiт рiсскiгiвiрiщiх, но тiкiвiмi мiгiт бiт' жiтєлi, кiк мiнiмiм, iз лiбiй стрiны СНГ. Дiмiю єслi жiтєл' США бєз акцєнта вiдiст хєйтєрскiю фрiзкi, i єго тiк нiзiвiт, но я жє гiвiрю всє зiвiсiт от адєквiтнiстi чєлiвєка. Лiчно для мєня оскiрблєнiє мiскiл' - пiхiй.
>>70153104
Шкарпетки - так говорят на западе Укрaины
>>70153104
Пiсiнi, я лiто прiгрiвiю от укрiнскiй МIВI! Пiмню єщє в дєтствє прiгрiл, кiгда мiй знiкiмiй-джєдiй скiзiл, что по укрiнскi нiскi ето ШКIРПЄТКI, а жiпа - ДIПА. Пiздєц кiрiчє. Я кiгда слiшу кiк гiвiрiт по укрiнскi мнє кiжєтся что ето кiкiй то нєдiзiк, iскiствєннiй. Слiвно єго спєцiл'но сiздiлi чтiб унiзiт' гiвiрiщiхвнєм. А i єщє вчєра Дiрєнко скiзiл, что пiлiкi спєцiл'но дєлiлi iз укрiв бiдло. Тiкiє дєла.
>>70153042
Влияние польского.
>>70152992
парасолЯ
Я знаю, як перекладаються ці слова, я з України. Просто раніше таке ходило, та і взагалі в 1914-17 роках дуже багато хотіли взяти з методики польського словоутвору. Я, наприклад, чув про українізацію назв видів спорту.
Футбол - м'яч ноговий (польською - пілка ножна)
Гандбол - м’яч ручний (польською - пілка ренчна)
Баскетбол - кошиківка (кошикувка)
Волейбол - сітківка (сяткувка)
Лижі - лещатарство
Туризм - бродяжництво і т.д.
В польщі досі таким словоутвором користуються відеокарта - карта графічна, вихлопна труба - рура випердова і т.д.
>>70153216
пiрiсiлI
Я знi, як пєрєклiдiт'ся ці слiвi, я з Укрiїнi. Прiсто рiнішє тiкє хiдiлi, та і взiгiлі в 1914-17 рiкiх дiжє бiгiто хiтілi взiтi з мєтiдiкi пiл'с'кiго слiвiтвiру. Я, нiпрiклiд, чiв про укрiїнізiцію нiзв вiдів спiрту.
Фiтбiл - м'iч нiгiвiй (пiл'с'кiю - пілка нiжнi)
Гiндбiл - м’iч рiчнiй (пiл'с'кiю - пілка рєнчнi)
Бiскєтбiл - кiшiківка (кiшiкiвкi)
Вiлєйбiл - сітківка (сiткiвкi)
Лiжі - лєщiтiрствi
Тiрiзм - брiдiжнiцтво і т.д.
В пiл'щі дiсі тiкiм слiвiтвiрiм кiрiстiт'ся відєiкiрта - кiрта грiфічнi, вiхлiпна трiба - рiра вiпєрдiва і т.д.
>>70153198
ну вот
>бджола
это точно пчела по-польски.
>>70153042
Інколи. Зачастую використовується польска мова та/або її варіації з українськой, литовською тощо. Як більшість людей знає, що на території сучасної України було багато князівств. І нинешні українці перейняли культуру і мовлення.
>>70153073
Так. И даже волосяная клавиатура, невзрачный пробел.
>>70152057
Иди к ним на борду и учи. Народ там более-менее адекватный.
>>70153018
ліл, в нас теж
мимо-зі-сходу
>>70153073
там где "ы" добавлена третья буква "i" еще ї и є, это все
>>70153073
Так. И даже волосяная клавиатура, невзрачный пробел.
>>70153216
>рура випердова
Куме, в мене вид цього брат помер.
>>70153260
Інкiлi. Зiчiстiю вiкiрiстiвiєт'ся пiл'ска мiва тi/iбо її вiріiції з укрiїнс'кiй, лiтiвс'кiю тiщо. Як біл'шіст' лiдєй знiє, щовтєрiтiрії сiчiснiї Укрiїнi бiло бiгiто кнiзівств. І нiнєшні укрiїнці пєрєйнiлi кiл'тiру і мiвлєння.
>>70153164
Не пизди на юге тоже иногда проскакивает.
>>70153260
В деревнях с этим обычно хуже.
Однако, владея западным диалектом, сильно проще выучить польский, к примеру.
Понимаю до 50-60% польской речи.
Зазнав поразки з цнотливих школярiв влаштувавших змагання у гуморi.
Мимо з Криму
>>70153042
житЄ, є таке, але вже мало хто так говорить. Деяку мову гуцулів (особливо із Рахова) не розуміють навіть жителі сусідніх міст і областей. Я на першому курсі краще розумів українську мову одногрупника з криму, ніж одногрупника з рахова.
>>70153329
Кстати, мамкины школяры смеются с буквы i, но сами не знают что она была в славянском языке, туда затесалась из греческого.
>>70153333
Не бывал на юге, не знаю.
>>70153350
В дєрєвнiх с етiм обiчно хiжє.
Iднiкi, влiдєя зiпiднiм дiлєктiм, сiл'но прiщє вiчiт' пiл'скiй, к прiмєру.
Пiнiмiю до 50-60% пiл'скiй рєчi.
>>70153260
Потому что работали на хозяев поляков.
>>70153357
Ты давай на русском говори, сука, ты теперь наш.
>>70153154
українською, дурбелику.
>>70153382
Кстiтi, мiмкiны шкiлiры смєiтся с бiквы i, но сiмi нє знiт что она бiла в слiвiнскiм язiкє, тiда зiтєсiлiс' iз грєчєскiго.
>>70153357
два сала цьому адеквату
>>70153260
А вообще, я родившийся и проживающий в рашке, но довольно хорошо понимающий мову смогу ли нормально общаться с какими-нибудь гуцулами у них в карпатах?
>>70153329
Ти якись зломаний пітурд. Я пам‘ятаю тут анона, який зробив програму для автозаміни українських слів на “хрю“. Ось він був цікавим, а не як ти - злий українофоб.
А белорусский-то краше чем ваша саломова.
мимополяк
>>70153462
А вiбщє, я рiдiвшiйся i прiжiвiщiй в рiшкє, но дiвiл'но хiрiшо пiнiмiщiй мiву смiгу лi нiрмiл'но общiт'ся с кiкiмi-нiбiд' гiцiлiмi у нiх в кiрпiтiх?
>>70153357
Как там в крыму дела? Думаю приехать на отпуск.
>>70153415
Как скоро в русском языке появятся слова из чеченского, дагестанского и еврейского языка?!
>>70153468
Хiхлу пiчє.
>>70153357
Таж фігня.
Сімферополь-кум
>>70152901 Очевидно же, нужно просто много читать. У меня по русскому не было ни одного часа в школе, но тем не менее, согласись, я неплохо общаюсь. Все литература-литературка, никогда не задумываешься над правописанием, если видел эту конструкцию 50 раз в разных книгах.
>>70152973
Реквестирую пикчу с котом, который говорит что-то типа "Спасибо, что я больше не кiт".
Алсо, укры, а у вас продают клавиатуры с украинским или вы сами как-то справляетесь с этим вопросом?
>>70153382
Смеются с того, что нахуя ей заменять буквы О, лол?
>>70153303
програв
>>70153477
Учи историю. Западные джедаи были рабами рабов поляков. В прямом смысле этого слова.
>>70153523
Очєвiдно жє, нiжно прiсто мнiго чiтiт'. У мєня по рiсскiму нє бiло нi однiго чiса в шкiлє, но тєм нє мєнєє, сiглiсiс', я нєплiхо общiс'. Всє лiтєрiтiрi-лiтєрiтiркi, нiкiгда нє зiдiмiвiєш'ся нiд прiвiпiсiнiєм, єслi вiдєл ету кiнстрiкцiю 50 рiз в рiзнiх кнiгiх.
>>70153374
[йэ]?
>>70153374
жiтЄ, є тiкє, алє вжє мiло хто тiк гiвiрiт'. Дєiку мiву гiцiлів (iсiблiво із Рiхiвi) нє рiзiміiт' нiвіт' жiтєлі сiсідніх міст і облiстєй. Явпєршiму кiрсі крiщє рiзiмів укрiїнс'ку мiву однiгрiпнiка з крiмi, ніж однiгрiпнiка з рiхiва.
>>70153523
Так у меня поэтому пятерка за русский, читаю много. Правила никогда не учил.
Навіть і не припекало. Це просто якийсь занудний форс.
>>70153500
>>70153554
Как ты из совковых учебников?!
Или ту, что вам накалякал татарин Карамзин?
>>70153554
Історія рівня /га/
>>70153618
Нiвіт' і нє прiпєкiло. Цє прiсто якiйс' зiнiднiй фiрс.
>>70153527
у нас клавиатуры отличаются наличием 3 дополнительных букв.
алсо, вот пикча
>>70153566
PrzegraBem, dupku.
>>70153537
Я бы тебе ответил адекватно, но это дневной и польется школонашистское говно, уж извини.
>>70152057
Mowa (polska) -> речь (русский) -> speech (english), конечно, красивая, но, зачем её нужно учить?
>>70153661
Я бы тєбє отвєтiл адєквiтнi, но ето днєвнiй i пiл'єтся шкiлiнiшiстскiє гiвнi, уж iзвiнi
>>70153462
я живу в ивано-франковске и с коренными гуцулами мне легче на русском общаться, ибо их украинский понимают только они сами, лол. Но, при желании, они сами спокойно на русский переходят НЕ ПРИЕЗЖАЙ, ЗДЕСЬ РУССКИ ПЫТАЮТ, ПРИЖИГАЯ ЯЙЦА РАСКАЛЕННОЙ КРАСНОЙ ЗВЕЗДОЙ, ОТРЕЗАЮТ ЯЗЫКИ, МЛАДЕНЦЕВ ЕДЯТ, СТРЕЛЯЮТ И МОЛЯТСЯ ГИТЛЕРУ
>>70153692
я жiву в iвiнi-фрiнкiвскє i с кiрєннiмi гiцiлiмi мнє лєгчєврiсскiм общiт'сi, iбо iх укрiнскiй пiнiмiт тiл'ко онi сiмi, лiл. Нi, прi жєлiнi, онi сiмi спiкiйноврiсскiй пєрєхiдiт НЄ ПРIЄЗЖIЙ, ЗДЄСЬ РIССКI ПIТIТ, ПРIЖIГIЯ ЯЙЦА РIСКIЛЄННIЙ КРIСНIЙ ЗВЄЗДIЙ, ОТРЄЗIТ ЯЗIКI, МЛIДЄНЦЄВ ЄДIТ, СТРЄЛIТ I МIЛIТСЯ ГIТЛЄРУ.
Помню одноклассник рассказывал как он на соревнования в какой-то город на Украине ездил и там к нему какой-то джедай доебался с охуительными историями на мове. Пиздел и пиздел пол часа где то, а одноклассник посчитал что будет не культурно - его перебивать и вежливо улыбался. А в конце концов джедай просек что его не понимают и сказав на последок "Ты шо мене не бачишь" ушел расстроившись.
>>70153692
Лол, ну а если серьёзно, как к русским там относятся?
Хрю хрю
>>70153303
Більше того, Андрухович каже, що на чеській, чи то на словацькій мові "голуб" звучить як "дахови посранєц"
>>70153678
Jzyk polski, skurwysynu, jaka mowa, o co chodzisz, baranku?
>>70153719
Пiмню однiклiсснiк рiсскiзiвiл кiк онвсiрєвнiвiнiя в кiкiй-то гiрiдвУкрiнє єздiл i тiм к нєму кiкiй-то джєдiй дiєбiлся с охiтєл'нiмi iстiрiмiвмiвє. Пiздєл i пiздєл пiл чiса гдє тi, а однiклiсснiк пiсчiтiл что бiдєт нє кiл'тiрно - єго пєрєбiвiт' i вєжлiво улiбiлся. А в кiнцє кiнцiв джєдiй прiсєк что єго нє пiнiмiт i скiзiввпiслєдiк "Ты шо мєнє нє бiчiш'" ушєл рiсстрiвшiс'.
>>70153527
да продают
>>70153738
Крышевый сруль? Нет пути.
Как вы этим говорите? Айлолд.
>>70153738
>дахови посранєц
Сука, в голос просто. Куда уж там с нашим писюкастым злодием.
>>70153785
Кiк вы етiм гiвiрiтє? Айлiлд.
Я раньше думал что джедаи это русские. Они такие же. Такие же иваны и антоны, семены. Но в свете последних событиях, украiна в центре внимания. Вскоре я понял что джедаи это абсолютна другая нация и люди там другие, у них свой менталитет.
>>70153747
Ну вот, истерика началась.
>>70153579
Не, транскрипция не так, конкретно в этом случае. То, что ты написал, читалось бы как жит'є. А здесь мягкая т и "э". "жытьэ"
>>70153806
>2014
>Не иметь божественного аЙлiлд
>>70153829
Я рiнішє дiмiв що джєдiї цє рiсіiнi. Вiнi тiкі ж. Тiкі ж івiнi і Антiніi, Сємєнi. Алє в світлі остiнніх пiдії, Укрiна в цєнтрі увiгi. Нєзiбiрiм я зрiзiмів що джєдiї цє абсiлiтна інша нiція і лiдi тiм інші, у нiх свій мєнтiлітєт.
Моча как будет на мове?
закатился,джедай-слобожанин,с пиздецовым суржиком
>>70153476
Готовься стоять на Чонгаре 4-8 часов, или сутки на пароме, и банковскую карту дома оставь.
>>70153833
Потому что откуда ты достал, ебана, что mowa? Нехуй нас сравнивать с джедаями!
>>70153887
Гiтiйся стiтiвЧiнгiрі 4-8 гiдiн, або дiбувпiрiмі, і бiнківс'ку кiртку бiдiнку зiлiш.
>>70153719
Охуеть я проиграл. Я бы тоже стоял и слушал хохла не понимая что он говорит, пытаясь все же понять смысл.
>>70153829
Не почти тоже самое. Только пока их не трогать. Не трож дерьмо не будет пахнуть
>>70153868
Iiii.
>>70153917
Охiєт' я прiгрiл. Я бы тiжє стiл i слiшiл хiхла нє пiнiмiя что он гiвiрiт, пiтiс' всє жє пiнiт' смiсл.
>>70153868
сеча читается как "СЭЧА"
>>70153195
>Дiрєнко
В гiлiс!
>>70153868
модератор
>>70153837
Понял, спасибо.
>>70153725
я с тобой сейчас на китайском общаюсь, что ли? Нормально относятся, если ты не подойдешь к ним в зеленой форме, балаклаве и с автоматом и не спросишь, как пройти к госадминистрации. Украинцы нормально относятся к русским. Они плохо относятся к пидорахам, орущим о крыме, коммунизме, недобитых фашистах и бендерах.
>>70153970
я с тiбiй сєйчiсвкiтiйскiм общiс', что лi? Нiрмiл'но отнiсiтсi, єслi ты нє пiдiйдєш' к нiм в зєлєнiй фiрмє, бiлiклiвє i с автiмiтiм i нє спрiсiш', кiк прiйтi к гiсiдмiнiстрiцii. Укрiнцы нiрмiл'но отнiсiтся к рiсскiм. Онi плiхо отнiсiтся к пiдiрiхiм, орiщiм о крiмє, кiммiнiзмє, нєдiбiтiх фiшiстiх i бєндєрiх.
>>70152057
Джедай, говорю по-русски, но при необходимости без проблем перескакиваю на мову. В этом случае первые несколько слов идут как иностранные - мысленный перевод с одного языка на другой, дальше - легче.
>>70153970
Что вам мешает обобщать? Откуда я знаю, что вы не пидораху во мне увидите?
>>70154011
Джєдiй, рiзмiвлiю рiсійс'кi, алє прi нєiбхіднiсті бєз прiблєм пєрєскiкiювмiву. У ц'iму вiпiдку пєрші кіл'ка слів йдiт' як інiзємні - уiвнiй пєрєклiд з однієї мiвiвіншi, дiлі - лєгшє.
>>70153655
почему то мне от польского дико припекает, в том смысле что его оче сложно мне читать.
>>70154046
пiчєму то мнє от пiл'скiго дiко прiпєкiєт, в тiм смiслє что єго очє слiжно мнє чiтiт'.
>>70154046
два чая
>>70153897
Ты что, блядь, совсем уже обдвачевался?
Диалект русского и польского языка с кириллической письменностью - современный украинский язык.
Когда территории Украины (Киевской Руси) и Беларуси оттяпали поляки, они туда пришли со своими культурами, в редультате анального сношения поляков с порабощёнными россиянами появилась новые национальности.
Это знать надо.
>>70153970
Так и думал. Просто был только в Сумах бывают там почти каждый год, там всегда всё было хорошо, иногда даже удивляются что я из рашки. Но я думал что хорошее отношение связано только близостью границы.
>>70153970
Двачую адеквата. Нацики и поехавшие есть в каждой стране. Не надо мешать все в одну кучу.
>>70154098
Ты чтi, блiд', сiвсєм ужє обдвiчєвiлсi?
Дiлєкт рiсскiго i пiл'скiго язiка с кiрiллiчєскiй пiс'мєннiст'ю - сiврємєннiй укрiнскiй язiк.
Кiгда тєррiтiрii Укрiны (Кiєвскiй Рiсi) i Бєлiрiсi оттiпiлi пiлiкi, онi тiда прiшлi со свiмi кiл'тiрiмi, в рєдiл'тiтє анiл'нiго снiшєнiя пiлiкiв с пiрiбiщённiмi рiссiнiмi пiвiлiс' нiвiє нiцiнiл'нiстi.
Ето знiт' нiдо.
>>70154033
ну, если для тебя каждый украинец, который общается на мове - это правосек и фашист, то не знаю. Язык же не признак политических убеждений. У нас же восток тоже на русском общается. И ничего, ездят на наши курорты, отдыхают, общаются на русском, довольные уезжают.
>>70154040
гугл транслейт в треде иди нахуй
ایک mivivinshi سے uivniy pyeryeklid، زبان - - lyehshye ts'imu vipidku pyershi kil'ka ydit inizyemni کے طور پر الفاظ میں.
>>70154157
нi, єслi для тєбя кiждiй укрiнєц, кiтiрiй общiєтсявмiвє - ето прiвiсєк i фiшiст, то нє знiю. Язiк жє нє прiзнiк пiлiтiчєскiх убєждєнiй. У нiс жє вiстiк тiжєврiсскiм общiєтся. I нiчєгi, єздiтвнiшi кiрiртi, отдiхiт, общiтсяврiсскiм, дiвiл'нiє уєзжiт.
>>70153260
>Зачастую
Частіш за все, нє?
>>70154198
Бiмба
>>70152362
ПАСЮК ШО ТАКЭ??
>>70152362
д'iкiю - спасибо
мiлiк - ребёнок
шкiра - кожа
пiпiра - бумага
дiмiнд(врiдє) - бриллиант
нєсвiйiвка - незнакомка
бiт'кiвщiна - родина
мiрiзiво - мороженое
>>70154288
крiса
>>70152057
Доки писав курсову — повернув українську раскладку на клавіатуру. Задавай свої відповіді, анон.
>>70153869
не переживай,бро, чистый язык только в книгах, а так везде свои вариации диалектов.
>>70154341
Xii сiсєш'?
>>70154384
Ні, ріблі бічкі.
>>70153869
нє пєрєжiвiй,брi, чiстiй язiк тiл'ко в кнiгiх, а тiк вєздє свii вiрiцii дiлєктiв
>>70154341
Навiщо писав українською, ты шо всратий?
>>70154413
Нiвiщо пiсiв укрiїнс'кi, ты шо всрiтiй?
>>70154413
А хіба пропускають курсачі російською?
Вангую, що мою не пропустили би. Хоч я її і так не здав, лол.
>>70154046
Привыкнуть можно, базарю.
Czytaj wicej lecz gBo[niej!
>>70154512
С каждой вещью лишь грусней?
Сжать в ясли лечь гло(?) с ней?
Считай везде есть гласные?
>>70154098
наркоман чтоле? я знаю русский и украинский. Беларуский понимаю где то 80%. Польский же с трудом 30-40%
>>70154471
Напевно залежить вiд навчального закладу. Наприклад, у ТНУ можливо було писати хоч українською, хоч росiйською, не зважаючи на те, що вiн "нацiональний".
>>70154621
>грустней
фиксус
>>70152057
>ли джедаи на дваче?
нiт
>>70154512
Да съеби уже, мать твою, мне бомбит от твоих высеров на польском. Сука.
>>70154643
> я знаю русский и украинский.
> Польский же с трудом 30-40%
Так потому, что
> Диалект русского и польского языка с кириллической письменностью
> Диалект русского
> и польского
>>70152057
язык унтеров, с самого рождения тошнит от произношения этого говна
>>70154621
Шути веселей, лещ в голос с ней!
>>70154512
Читать легче, чем говорить?
>>70154671
В нас просто ніхто і не робив так, а я сам не хочу зайву увагу до себе привертати.
>>70152057
Нашi танки ще увiйдуть до Москви. А больше ничего и знать не надо.
[url]>>70154816
Ліл.
>>70152197
Да всем т.н. москалям похуй на вашу Украину, похуй что у вас там будет и на каком боку у вас тюбитейки, делайте бочку, облизывайте розетки и оголенные провода. Нам до песды отдельный вы народ или не отдельный, вступите вы в гейропу или гейропа вступит в вас. Ебитесь конем там со своим ебанутым президентом и премьер министром. Да и кстати никто на вас долбоебов нападать не собирается, ваши дешевые провокации у Российского посольства в киеве не пройдут. Распускайте уже свою "армию", на которую по 5 грн. собирали всей свинарней своей. Пожалейте мужиков, спят в палатках на зассаных матрацах и жрать им там бедным нечего.
>>70154743
ну хуй знает, может и так.
Но польский пипец сложно читать, да.
>>70154338
Сам крыса, пёс уебан.
сiкi кiцiпi ебiчii шiб вiс тарантайка пiрiiхiлi ебiна врiт путiнскiе рiбы
>>70154621
>>70154785
чытай вьенцэй лэч г'уощн'иэй
читай больше и громче
>>70155117
>i
Все ли ты точки расставил, кукравинес?
>>70154378
да я не переживаю.Но уши режет шо пиздец.Добра тобi.
>>70155117
Чего ты хуйню несешь, ублюдок, у тебя "i" западает?
>>70152162
Даже джедаи не знают.
>>70152057
Тред не читал. Слово "Майдан" я так понимаю уже все в
Империи могут перевести на русский
Ми вільні, от ви і скаженієте
>>70152124
Как вы пишете "и" с 2мя точками, неужели там в салоленде клавиатура на украинском языке и шiндовс от януковича?
>>70155310
Ви хуiльнi.
>>70152982
Польский лучше.
>>70155315
> клавиатура на украинском языке
Ты не веришь?
> и шiндовс от януковича
Быдлосборочки от Януковича? А торрент не дадите?
>>70155315
Їжак.
>>70152197
>украинцы отдельный народ и имеет право на самостоятельную жизнь
украинцы пусть живут в исторической Украине, т.е. Галичине и Львовщине, остальная территория нынешней украины говорит по-русски и должна жить в Империи.
>>70155315
Не устаю поражаться тупости пидорашек.
>>70155371
Dziki, ziomu[.
>>70154976
Вот это,хлопцi,москаль звичайный.Как бы он не хочет ничего от нас,но в тоже время >ебитесь конем > армия и прочая киселевщина,вся суть говенного человечка
>>70155371
лол! Змеиный язык с кучей шипящих. Даже чешский красивее
>>70155436
>говорит по-русски и должна жить в Империи.
Охуенная логика свиноруса.
одесса-кун
>>70155176
Сам говорю на русском, украинском, и местном диком суржике, который можно вывести в отдельный язык лол, и на котором стыдно говорить на людях.
>>70155469 Да как ты заебал...
Пошёл нахуй, польскоязычный быдлан.
Недавно посмотрел видео, где какой-то политик в Раде призывает народ восстать и все такое, и понял, почему украинцы такие сука пассионарные. У них же идеальный язык для народных революций. Прям послушаешь такое пару минут, и руки сами за вилами тянутся. Очень круто, от русских речей такого эффекта нет и не будет.
>>70152057
КАРПИЧИНА
>>70152689
Азірів, ето ті?
>>70155469
>дерзкий глиномес
>Джеки зёма
>Дьяк, зимуй
Я верно прочитал?
>>70155424
Пруфани салоклавиатуру, я не верю
>>70155621 СДОХНИ, ТУПИЦА. НЕ ГОВОРИТЕ ЕМУ ПРО ПОИСКОВЫЕ СИСТЕМЫ.
>>70152057
Хороший, годный тред. Всем макрос для ускорения изучения украинской мовы.
#rep(/(([а-я]+(ї|i|і|Ґ)[а-я]((ї|i|і|Ґ)[а-я])?)|((ї|i|і|Ґ)+[а-я]+((ї|i|і|Ґ)[а-я]+)+)|([а-я]+(ї|i|і|Ґ)+)|(ї|i|і|Ґ)[а-я]+|([а-я]+)?(є)[а-я]+|[а-я]+(є)([а-я]+)?)/ig,<font color="#FFFF44">хрю</font>-<font color="#5555FF">хрю</font>)
>>70155436
Кому должны, не понял?
>>70152892
Коник їде в дротоході,
І в долоні плескає,
Порошенка кіт єбе,
Холол сало лопає
>>70155711
жить в Империи
Развели хохлосрач опять блять. Двощ не резиновый!!! В пизду джедаев, пилите МПХ и ЖПП!!!
>>70152973
>Хвіранка-калитка
Хвіртка-калитка
Хвіранка-занавеска
>>70152057
>Я знаю що потрiбно міняти и на і. Наприклад так. Ще "це" >означає "это". Гроші це гроші, ну і все, мабуть. Поповнюємо >знання в цьому ітт треді.
>ps Також дуже цікаво, чи є джедайи на двачі?
Є, але бажаю звалити з цієї недокраїни
>>70155929
> хрю-хрюєї
Опа, еще одно слово не ловится целиком, надо пофиксить. Добра тебе за тест.
>>70152197
Бандери - це мудаки, які не розуміють, що новоросійці - окремий народ, який має право на самостійне життя
тред не читал
Добавлю в словарь СКЛАД и ВОГНЕНЕБЕСПЕЧНО
>>70155621
Ты что тупой?
>>70152057
Спалахуйка - зажигалка
>>70155513
Чешский - бесформенная хуита.
>>70155536
Утютю.
>>70155567
Д(ж/щ)(э/е)нки, (ж/щ)ёмущ
Спасиб, зёма
>>70156073
>новоросійці
Кто такие?
>>70156097
Там что три раскладки чтоль? Я смотрю там и S и Ы и I на одной кнопке
>>70156136
> Утютю.
Петушиного языка в треде не хватало.
>>70156181
Бугурт немогущего в несколько языков.
Как по-украински будет "В лесу родилась ёлочка, в лесу она росла" и дальше?
>>70156094
Самые распространенные хохлослова
>>70156178
Тупо сделали, не могли сделать три отдельные клавиатуру под каждую раскладку. Впрочем, у меня на клаве только английские буквы - все равно слепой метод набора на трех языках, так что я на клавиши даже не смотрю.
>>70156166
З печери виповз? я просто об'еднав ДНР і ЛНР, щоб не писати "донечани і луганчани"
>>70156220
Ой, а когда мой анус своим большим вантузом прочистишь?
>>70156248
> В лесу родилась ёлочка, в лесу она росла
Скрипаль на даху, вона виросла в лісі.
ДЛЯ ССАНЫХ ХОХЛОВ ДАЖЕ КЛАВИАТУРЫ НЕ ДЕЛАЮТ
>>70156312
> Скрипаль на даху, вона виросла в хрю-хрю.
Проигрался в пух и прах!
>>70156130
Салохуйка
фикс
>>70156308
Это ты себя так опустил, да?
>>70156312
чот не так как-то
>>70156370
Да, а тебе слабо даже анонимно сделать это. Ты же лох.
[url]>>70152057
Хохлов тут около одной пятой(четвертой), бульбашей чуть меньше. Я бы написал чего-нибудь на мове, но она у меня всегда на клаве отключена, и включать лень так что вот вам плач еремеи.
>>70156430
А зачем себя опускать?
>>70156466
Ты написал - я ответил. Что не так?
>>70154288
Пацюк, а не пасюк, долго сидел и е мог понять, лол.
>>70156462
Блять, сколько их слушал, а только сейчас понял что они тоже свидомиты.
>>70156248
>>70156403
В лісі народилася ялинка, в лісі вона росла
>>70156591
А разве не "У лici"?
>>70156591
Хотелось бы полностью стишок. Я когда прочел, думал про лису какая-то тема.
SAFFAR... BITCH!
если слово начинается с согласной то "у" если с гласной то "в"
>>70156651
А яка різниця? можно і так, і так
>>70156734 --> >>70156651
>>70156728
Лихачи. До первого поста едут.
>>70156770
Нет не можно, он тебе правильно исправил. В данном случае только "У лiсi", никаких "В лici".
>>70156770
Ну ризницю вон товарищ написал, к тому-же да, я вспомнил про это правило, "У лиси" слух все-же режет.
>>70156073
Я уже вырастил дерево на котором ты будешь висеть, свинья.
>>70156770
Якщо ти йобаний рагуль - то так, для тебе різниці немає.
>>70152057
>есть ли джедаи на дваче?
К сожалению.
Меня вчера в империю,не пустили,хотят приглашение ебановрот
Проигрываю с перепалки каклов-нациков итт
>>70156728
тут видос получше, с матюками
>>70156938
А я вчера ездил в Белгород, трахать 16-летнюю тяночку с двачей. Приглашения не требовали.
>>70156814
Що за мода в русаків нав'язувати всім свої хворі фантазії?
>>70156884
>>70156847
>>70156822
да мне вообще поебать, укропский язык всегда слух режет. Говорить на нем - лютый зашквар.
тотжекун
[url]>>70157002
>видос
>>70156847
>"У лиси" слух все-же режет.
Ты же опять всё перепутал, еблан.
Сюда смотри:
>>70156734
>>70156822
>>70156073
Лол, я ради тебя даже укр.мову включу :3
На скільки я знаю з уроків історії, бендеровці, а саме жителі галичини, навіть не справжні Українці. Я гадаю що усі хто хоче сам вирішувати свою долю, має на це право. Не розумію чому влада яка так багато балакає про демократію, веде себе зовсім навпаки.
>>70157087
Какол, ты забываешься. Негоже с людьми на свином диалекте гутарить.
>>70157038
Так блять,сняли с автабуса рандомно 5 рыл,остальные норм.Боль,печаль.Ебучая Суджа,больше хуй поеду через нее
Невже сюди заходять укри тільки із західної України? Удивительно как ещё тред в политику не скатили. Видимо диванные воители в школе.
>>70157175
Свинорус - не человек.
>>70157226
Я из восточной,например.
>>70157119
Хуясе, они там асфальт покоцали гусеницами. Если каждый день кататься, то пизда дорогам.
>>70157007
Що за нісенітницю він несе? Мені це нагадує відомий усім діалог із "Червоної спеки".
>>70157249
Забавно это слышать от представителя отсталой нации, которая стоит на грани исчезновения. Продолжай.
>>70157226
Я с юга-востока.
>>70157263
Я з півдня.
>>70157146
Та не чіпай ти ту гидоту продажню.
>>70157263
Из Северной части Украины видимо только я.
Вся беда в том, что украинский действительно СМЕШОН. Причём - по причинам онтологическим.
Дело вот в чём. И русский, и украинский языки - именно как литературные языки - создавались искусственно, "интеллигенцией", как языки книжные (но с прицелом на разговорную норму). И там и там исходным материалом служили народные говоры. И там и там использовались одни и те же (с небольшими поправками) грамматические конструкцииИ т.д.
Создавались языки, однако, для разного.
Русский делали для целей, скажем так, конструктивных: "язык Империи", низводящий местные говоры и наречия до "интересных забавностей".
Украинский же делался "в пику" русскому и Империи. То есть это ЯЗЫК НЕНАВИСТИ, в буквальном смысле. Например, при составлении украинских словарей из всех вариантов слова выбирался тот, который в наименьшей степени походил на русское слово. И т.п.
Но вся беда в том, что все более или менее приличные, "литературные" слова были в основном РАЗОБРАНЫ - тем же русским языком. Приходилось клеить язык из ОБРЕЗКОВ - того, что в своё время не пошло в русский. Не пошло, как правило, именно из-за смешного звучания или явной неотёсанности, деревенскости. Из этих-то языковых щепок и пришлось клеить "державну мову". Из щепок, из обрезков. А что можно сделать из обрезков?
Поэтому украинизаторам то и дело приходится брать смешное слово - по внутренней форме своей смешное, заметим, даже не по звучанию! - и "пихать в словарь". Ну там, "створювати" вместо "сделать". Слово даже на слух - "деревенское, неуклюжее". Таких словечек и в русских говорах полным-полно. Но это всё "дярёвня", "местное". К чему, кстати, сами "местные и деревенские" относятся ровно как к "дярёвне". "У нысь в дярёвне так гаваряць".
Впрочем, украинизаторы часто выезжали на польских и даже тюркских словечках - но где тонко, там и рвётся, и то и дело приходится латать ткань "створюваннями".
В принципе, языков типа украинского налепить можно сколько угодно. Вот, допустим, разрежут Империю на "независимые государства", а чтобы не срослось обратно, будут делать на оных территориях всякие новые нации. Нациям надобны новые языки. Пжалста: берётся словарь русских народных говоров и сажаются специальные люди - РАБОТАТЬ. Через пару лет получаем что-нибудь вроде: "Уси'ш нам законобоиться нещть: наша-едь задрота - кануниться да изгимошаться". ("Нам беспокоиться нечего: наше дело - отдыхать и развлекаться". Пер. с нижнеурыльского.[2])
Заметим: получилось ничем не хуже украинского. И так же смешно. Почему? Потому что "ирландское рагу", "суп из обрезков". Ну а чё? "И так сойдёт", "и даже лучше" - потому что на смешном и убогом языке никакой лишней культурки не разведётся.
Сказанное не означает, что у украинского языка нет никаких достоинств. "Народный" украинский (то есть исходный набор южнорусских говоров) может быть очень красивым и совершенно не смешным языком. Украинские народные песни прекрасны - причём именно и в особенности на русский слух: нам трудно оценить красоту албанских или турецкий песен, а тут "всё узнаваемо". "Хихик-с" начинаются уровнем выше, когда начинается "язык ненависти", сконструированный по принципу "або не по-москальски". Тут-то всё и вылазит.
Возможен ли украинский язык, заслуживающий названия "языка"? В общем, да, сделать-то можно. Но не нужно. Не нужно в первую очередь тем, кто украинцев спроектировал. Если на месте Украины кто-то намеревался бы построить нечто интересное - тогда да, язык надо было бы шлифовать и поднимать. А так - незачем. Сюда умного не надо. Так как весь украинский проект описывается словами "Украина не Империя" (с). Украина = Нероссия, И ВСЁ. То есть сообщество людей, ненавидящих Империю и русских. Ничего БОЛЬШЕ.[3])
Опять же, тут нужно понимать дело правильно. "Момент отталкивания" - он, в принципе, важен и необходим для любой культуры. В Империи, например, есть тема "Империя не Европа". Но есть и тема "Империя есть Европа", и вообще вокруг этого идёт какая-то интеллектуальная жизнь. Украинская же идентичность именно что СВОДИТСЯ к антирусскости, причём целиком и без остатка. Или, скажем так, должна сводиться, по замыслу её творцов. Поэтому дорабатывать украинцев "до ума" никто не будет - ни в Лондоне, ни в Вашингтоне. Корявенькие, нескладные - ну и хорошо, ЗЛЕЕ БУДУТ.
[2] Это, кстати, очень важный момент. Украинский можно переводить на русский и обратно со словарём, не изучая языковых правил. То есть иногда бывают нестыковки (знатоки могут накидать штук тридцать случаев), но при ПОДСТАНОВКЕ русских слов в украинскую фразу она в подавляющем большинстве случаев становится русской. Чего не скажешь о "настоящем иностранном языке" - тут нужно знать именно что ЗАКОНЫ ЯЗЫКА.
Но язык, оригинальный "только в области словаря" - это не язык, это "так себе".
Есть такое детское развлечение: создавать "новые языки". Например, к каждому второму слогу добавлять "-цыки". "Прибецики жалицики в избуцики детицики, второцики пяхцики зовутцики отцацики". Тоже ЯЗЫК ПОЛУЧИЛСЯ, ага.
[2] Слова заимствованы из помянутого "Словаря". Говоры использованы разные, "ну а кого ебёт". Плюс подсыпать каких-нибудь "нещть" и вкелеймяжить в словарь какую-нать "задроту" - ну и "пошло-поехало".
[3] Конечно, большинство украинцев (как и большинство русских, как и большинство кого угодно ещё) на эти темы вообще не думают. Люди просто живут, не осознавая всех этих вещей, да им это и не нужно. Я говорю о вещах "иного уровня разумения".
>>70152297
Кто-то мне ответит , почему рушки ассоциируют украинцев со свиньями? Ведь украинцы любят сало.Свинья любит сало?Тогда Свиньи каннибалы? Возможно кто-то забыл всеми известный лозунг "Russische Schweine"
>>70157329
Бачу, треба по декілька разів повторювати, як тій тварині, аби щось дійшло. Не треба нав'язувати всім свої хворі фантазії.
>>70157381
Чтому ще не в школі шкільнота?
>>70157370
А це яка, Київ, Чернобіль?
А давайте перерахуємо скільки тут сепаратистів, я буду першим!
>>70157370
>Из Северной части Украины видимо только я.
Черниговская?
>>70157444
Да, русская свинья - это устоявшееся выражение.
Украинская ХАТА (тюркское слово) строится из САМАНА (смесь глины, навоза и соломы) (тоже тюркское слово) уже по одному этому видно откуда взята эта технология.
Чем огораживают ХАТУ? Правильно, ТЫНОМ (это тоже тюркское слово)
Чем украшают ХАТУ обнесенную ТЫНОМ? Правильно КЫЛЫМОМ (тоже тюркское слово).
Что носят укр. мужчины? Правильно, тюркские шаровары, тюркские широкие пояса и папахи.
Укр. женщины носят ПЛАХТУ (тоже тюркизм) и тюркское НАМЫСТО.
Какое войско у украинцев? Правильно КОЗАКИ (тоже тюркизм), как они выглядят?
Точно также как тюрки-печенеги, (которых кстати копировал в своем внешнем виде Святослав), впоследствии так же выглядели половцы и черкессы: не выбритый на затылке клок волос, признак принадлежности к тюркскому военному сословию, в ухе тюрская серьга (означавшая какой ты сын в семье, если единственный то тебя берегли), во рту ЛЮЛЬКА (тюркизм) набитая ТЮТЮНОМ (тюркизм) в руках БАНДУРА (тюркизм). В каких войсковых частях состоят казаки?
В КОШАХ (тюркизм). Их символ БУНЧУК (Тюркизм).
Украинский ХАЙ «пусть» (например, хай живе незалежна Украина) имеет отношение к кабардинскому хъэй «хотеть».
ГАЙДАМАК — правобережные ватаги разбойников, ОТ ТЮРСКОГО ГАЙДЕ-МАК — СМУТЬЯНИТЬ.
куркуль, кавун, кош, килим, бугай, майдан, казан, кобза, козак, лелека, ненька, гаманець, секира, атаман, бунчук, чумак, кохана, кут, домра, тын, кат, хата, хутор, ненька, тату, рух, сурма і багато чого іншого — — все это ТЮРКСКИЕ СЛОВА
>>70157492
>Чтому ще не в школі шкільнота?
Не трогай говно - не будет вонять.
>>70157381
> Например, при составлении украинских словарей из всех вариантов слова выбирался тот, который в наименьшей степени походил на русское слово. И т.п.
То есть, польский и чешский языки, например, тоже таким же образом создавались? Ох уж эти ебанутые пидошливые фантазии. Театр абсурда какой-то
>>70152689
Что блять?
>>70157557
Филилог в треде-все в Даля
>>70157492
Где ты увидел сепаратистов? Или для тебя все кто не с Западной враги и предатели?>>70157494
Рядом но нет. Сумская.
>>70157557
>ХАТА (тюркское слово)
Хата (от др.-венг. формы современного венг. ház «дом»[1] или от др-иранского[2]; ср. также нем. Hütte)
>>70157589
> пидошливые
Пидорашливые.
фiкс
Кожен розiрванний пукан — мiнус одна кацапура.
Жаль, что Абу не запиливает флажки. Можно было бы устроить ламповый украинский тред, как раньше.
>>70157683
тогда привет,земляк
>>70157727
Кріпіта.
Учить украинский недоязык не нужно: 1) на нем просто нечего даже читать, ведь украинской художественной литературы не существует, а если и есть что-то, то это не идет ни в какое сравнение с русским наследием, 2) он никогда не станет языком науки, т.е. никто из серьезных ученых не будет никогда писать на нем или издавать книги, если только какие-нибудь фрики от науки, 3) и, наконец, его почти нет, все говорят на помеси, суржике (уверен, даже в киеве большинство говорит между собой или на русском или на суржике), звучит для образованного человека этот бастард очень смешно, провинциально, нелепо, поэтому говорить на нем стыдно, не нужно и т.п. украинский язык не нужен.
>>70155210
Какой-то тупой он у тебя
>>70153632
Другой анон ворвался в беседу:
Почему у Хмельницкого не получилось суд выиграть и ему компенсацию за сына несправедливую выплатили? Можно ссылку почитать как видят украинские историки правовой статус украинца в те века?
"Нет ничего более гнусного и мерзкого, чем украинский народ. Хотя нет, есть - черные рабы из Африки".
Дж. Вашингтон
>>70157683
Я сам сепаратист з півдня, ліл. Ось і питаю скільки тут таких як я.
Во-первых, тебя надо в /fl/, если действительно хочешь изучить язык.
Во-вторых, хохломова не нужна даже на Украине.
Одесса-кун
>>70157774
Ну це поки що.
"Если бы поедание дерьма доставляло бы боль москалям, то мой народ поедал бы его тоннами".
С. Бaндеpa
>>70152124
З братамi украiнцамi
Беларус маскалёў у рот ябаў
Каларадаў ябаных
Жыве Беларусь!
>>70157804
Это вам так припекает, потому что Маккейн назвал вашу недострану бензоколонкой?
>>70157774
Двачую, но песни на нем хорошо звучат.
Полтавська область, сердце України в тріді.
>>70157712
я бы даже сказал: hasa - дом (латынь).
>>70157855
Скорее это анимедебыли не нужны.
другой одесса-кун
>>70157884
>Беларус маскалёў у рот ябаў
>>70157855
Да, в Одессе и так хватает колорита :3
Но Украиньска все равно прикольная. мене подобается
>>70157920
Додому я просилася,а вiн мене та й не пускаааав ©
"Не нужно нападать на русских; они сами передохнут, как и полагается недонароду" (с) Черчилль
>>70157762
Приятно знать, что не один.
>>70157829
Беда в том, что не нужно пока всё скатывать в политику если другие нечего тебе в ответ об мове не пишут. Хотя уже можно. Всего за пару постов в этом треде количество воинственных школьников из империи и нацистов со своими ниграми возросло в разы.
Я себя к сепаратистам не отношу, но покидать калом в империю и пидорах святое дело.
Поганий трід. На форчані краще було.
"Украинец живет на семьдесят пять процентов исходя из своих фантазий и только на двадцать пять - исходя из фактов; в этом его сила и его слабость."
Эрих Мария Ремарк
>>70158168
а мне заебись
>>70158198
В тебе iнфа протухла.
>>70152057
>есть ли джедаи на дваче?
сразу видно что с бугурт тредов сюда зашел два дня назад.
>>70158198
На императора уже помолился? Как оно пытатся задеть другой народ, когда у вас не лучше чем у нас?
"Вукраинцы хуже пидоров".
Уинстон Черчилль
>>70152891
радейко на батароньках
>>70158198
>Эрих Мария
Это которая писательница,?
>>70154198
Так теж правильно.
"Никогда не приглашайте к себе в дом русских. Эти свиньи не умею вести себя в обществе людей"
Королева Елизавета II
>>70158232
А вам тут всем лишь бы калом покидаться, не умеете жить дружно.
>>70152057
Це Кало
>>70158467
Вам?Кому вам ?Я украинец
>>70158382
Продолжай утешать себя. Весело наверное, когда в своей же стране тебя за говно держут кавказцы и азиаты. А в ответ только смищные картинки с подписями из своего уютного пледика кидать можеш.
"Бывают люди - растения, люди - звери, люди - боги и люди - украинцы."
Жан Полль Рихтер
Украина и другие страны африки-тред?
Как обычно, джедаи соснули?
Восхитительно.
>>70158544
Вам - вам.
"Меня часто спрашивают, почему русские живут бедно. А где вы видели богатых рабов?" А. Пажитнов, создатель Тетриса
"Моей главной ошибкой была не война на два фронта, а создание иллюзии государственности украинцев".
Кайзер Вильгельм II
>>70158591
Няш, зачем ты цитату обрезал? Ведь полностью она звучала так:
"Бывают люди - растения, люди - звери, люди - боги и люди - украинцы, а русских я за людей не считаю" Жан Полль Рихтер
>>70158832
Национальная традиция же.
"Спасибо Господи, что я родился американским боксером. Если бы я грешил, Аллах бы сделал меня грязным пидором - Виталием Кличко."
Мухамед Али
"Украинцам я не могу предложить ничего, кроме крови, труда, слез и пота".
Впрочем, труд - это слишком сложно для таких дикарей
Уинстон Черчилль
>>70152057
Хм. Хорошая идея. Если укросвиньи будут лезть в бочку и прикидываться будто не знают русского - меня, как переводчика со свиного на русский, будкт любить в особом отделе.
А как украинские тянки? Мне русские тянки не дают, украинские дадут?
>>70159269
Нет. Ты же москаль. Они только западникам отсосут.
>>70159269
Дадут тильки за гроши и не только тяны
>>70159321
А я прикинусь западником. Выучу гимн, пару лозунгов. Тогда дадут?
Сигарета - цигарка
Форточка - кватирка
>>70159545
на мові треба розмовляти.
>>70159530 Ахуить пися бршетая у тимашенки))0)0 инбш это фотошоп даун
>>70159545
Если тебе русские не дают, то украинские тоже давать не станут. Вам, товарищ, в Таиланд надобно
мимо кун с восточной Украины
>>70159622
А я притворюсь немым западником. Буду жестами лозунги показывать. И текстом с помощью гугл переводчика общаться.
>>70159665 ПиздMс.
Ты хочешь сказать, что в Таиланде омегам дают?
>>70159108
Немного пофиксил.
>>70159817
тоді в тебе такі ж шанси як і у мене.
а я цнотота.
>>70159821
Без понятия, но думаю, что если тебе нигде в СНГ не дают, то можно спокойно ехать в Таиланд.
На крайний случай - не ты, так тебя
>>70159984
Хотел бы я знать, что таиландские шлюх(и/аны) думают об омегах разных сортов.
>>70159943
>цнотота
Щiто?
>>70160107
не щіто а щито.
цнотота = девственнота.
Т.Г. Шевченко
Заповiт
ОПчик, если ты еще тут
Трепель
Поребрик
Гвинтокрил\Гелікоптер
Кицька
Кватирка
Цивілка
Это чисто с чего сам проигрываю
Харьков-кун
>>70160225
Т.Г. Шевченко
Як би ви знали, паничi
>>70160353
>Трепель
Тремпель
>Букву уронил-fix
>>70160353
>Поребрик
охуїв, сука?
>>70157781
>тупой
будто есть умные
>>70160225
>>70160363
Школьник открыл для себя вокару?
>>70160402
Хочеш сказати "тремпель" тебе вже не дивує?
>>70160464
вперше чую, вішалка норм слово.
>>70160563
В тому і справа. Тремпель - універсальне слово-детектор Харків'янина-куна
Як поребрик - западенця
>>70160563
>>70160676
А у нас - плечики або тремпель.
пан полтавчанин
>>70160455
Я ПРОСТО ЛЮБЛЮ УКРАИНСКОЕ ТВОРЧЕСТВО
>>70160676
У нас тоже употребляют его.вишалка мине аж трясе
Апостроф ОПУу вже продемонстрували?
А Ґ?
Ґанок
Ґарбуз
Що там ще, у программі 5 класу було?
В'єтнам
В'юнок - эт я вообще не знаю что такое. Пойду погуглю
>>70160854
Сумщина
>>70160869
в"юнок-буръян же
А ну, спробуйте без гугла перекласти русняві "пол яблока" та "пол ямы"
> Украинский язык
> Тризуб
Не имеют ничего общего с Украиной.
Disscourse.
>>70160854
>>70160760
Бля, я думал одни мы тут такие несвідоміє
Мне еще училка по укр.мове в школе по-хардкору поясняла что тремпель слово чисто наше, местное. Ни в русском, ни в расово-верном украинском такого слова нет.
>>70160676
>Як поребрик - западенця
Дурниця. У нас всі кажуть "бордюр". а "поребрик" це ж суто слово петербуржців.
>>70160353
Нету таких слов,пиздабол,ну кроме кицька.
>>70161003
ай не пизди.Смотри больше ТСН
>>70160869
Ґедзик
>>70160942
Там якась хуйня з дефісами?
Щур-кун
>>70161053
Это слова не литературные и гелікоптер вообще интернациональное слово,на анг. лад.
>>70160969
Як правило, слово ТРЕМПЕЛЬ використовують понаїхавші рагулі, яким хочеться здаватися ГОРОДСЬКИМИ.
>>70161011
Аудиоурок
>>70160942
Пів яблука,пів ями
>>70152362
гарилка - спасибо
Мыкола - ребёнок
сало - кожа
гарилка - бумага
газ - бриллиант
гарилка - незнакомка
сало - родина
газ - мороженое
>>70161240
ти близько москалику, давай, спробущ іще разочок.
>>70161184
Щиро дякую за пояснення, побратиме
>>70161177
>не литературные
У меня НА ВКРАЇНУ от тебя
>>70161296
а ти сміщний
>>70160942
Apple's Paul
Pit's Paul
>>70161425
Гарилка.
>>70161466
Скажи по-украински "Меня в лесу застала голодовка"! )))))
>>70161503
Монi у лиси вiдстав голiдовав
>>70152268
Изначально, москалями называли русских солдат и не любили их за солдатскую смекалку, потому что, где солдат на постое - там у него половая жизнь и еда. И никак иначе, хочет того того хозяин двора или нет. А общее обозначение русских - кацапы.
>>70161625
Неплохо
Хоть и не канонично
>>70161299
Пів-яблука,пів-ями
>>70161503
МОСКАЛI! ГОЛОДОМОР! СЛАВА ГЕРОЯМ!
>Сало уронили.
Откуда вот эта поебень пошла?
>>70161956
Наверное, из
> Слава Украине
сделали
>Сало уронили.
>>70161956
Кто-то уронил сало, что не понятно?
>>70161765
давай ще раз і вже точно вгадаєш.
>>70152717
це діалект
>>70162038
Кожного разу, коли мій друг сепаратист надсилає мені ці відео, уявляю собі, як оператор, прикривши рта ручкою, тихо пищить у мікрофон "Сала уранілі!", а потім, воровато оглядується по сторонам "чи не помітив його хто"; і проігріваю
>>70152698
> хоругва
> сучасна українська
Ой, да не брешіть ж ви!
>>70152698
>Або
>Аби
>Абу
Москалики знов соснули
>>70160353
Тремпель и Быльца - чисто харьковский говор же.
>>70163366
>Быльца
Быльца, сука! Пиздец
Этого забыл. Тоже хорошее слово.
А про тремпель, мне уже выше пояснили. Не наше, бро, не наше
>>70162110
Подожди, а в чём он не прав, исключая апостроф, вернее его отсутствие?
Зачем учить наречие, которое скоро исчезнет?
>>70163898
Поэтому, я в школе русский и не учил
Просил мне китайский преподавать, но директор залупился. Сказал "закон про захист мов сексуальнихнац-меньшин" обязывает
[url]>>70164024
Да, да, Империя скоро распадётся на республики, а затем вообще исчезнет, всех москаляк на гилляк.
>>70157557
Просто пиздец, съеби и больше не позарься этой хуйнёй.
>>70164237
Що, джедайику, дупу підпалило, скотина?
>>70152698
В голос, блядь! Вата тупа, впрочем, я не удивлен.
По пунктам:
Напечатать - Надрукувати. Да и сомнительно само понятие печатания в 14-15 веке в этой вашей московии
Заповідати - завещать
Лічба, вуй, хоругва - вообще пиздец феерический, первые 2 вообще хз, существовали ли когда-то.
Снідати - завтракать, а не жрать в любое время дня и ночи
>>70164388
http://wiktionary.org
Просто загляни сюда.
>>70164665
Западные коллеги подсобили ссылкой? Реформа образования удалась?
Выдуманный язык не нужен. И поднимите сало.
>>70164579
Слово "лічба" і зараз існує. Я, наприклад, часто його чую. Можливо, ти просто не помічав. Спробуй згадати.
>>70164815
Ну хорошо, личба. А как же ПИДРАХУЙ?
>>70156862
двачую этого бандеру
>>70164892
А от саме підрахуй не чув.
>>70164981
Ну як же не чув? Під час вашої виборчої компанії голові ЦВК що кричали?
>>70164769
)))))))
>>70152057
> Говорят что можно выучить украинский язык за месяц
Ну среднестатистический пидоран за месяц не выучит, а вот обычный джедай или бульбаш легко может выучить за месяц любой славянский язык так как они билингвисты.
>>70164981
> підрахуй
Підрахуй - посчитай.
>>70164769
все языки выдуманные, пидорахен
>>70165123
Локк и Лоста прикрывается шлюхой?
> Підра хуй
Можу проконсультувати братів-росіян українською мовою.
>>70152057
Джедай итт. Есть знакомая казашка в интернете утверждает что украинский можно выучить на факультативе за два-три месяца если знаешь русский. Сама на украинском говорить не может, но в целом понимает 90% всего что говорю.
>>70165299
Ну щ ж, проконсультуй, буде що записати до історичної книги - колись була така дика народність як салоїди. Та їх не стало, бо дуже тупі були.
Й свині ти брат, не Росіянину.
>>70152057
Хохлы
>>70158406
Ты ж бестолочь, наверняка даже Тараса и Бульбу не читал.
>>70165279
> Підра хуй
[url]>>70165379
Цей пiдораха порвався, несiть нового.
>>70165499
> Підра хуй
[url]>>70165568
Диви сюди, тварино, диви та роби висновки, Рембо кімнатний )
>>70165659
Москалику, це ж фейк.
>>70165698
Й російські танки також. Й 125 вбитих теж.
http://newsru.com/world/17jun2014/ato.html
Вмирайте, тварини.
>>70165769
> 125 вбитих
О як багато, лiл
> Й російські танки також
А то.
>>70165893
Порпонуєш перебити 44 млн, чи скільки вас там? А ще був збитий літак, ось.
Кто зі зброєю, як кажуть.
Вражає інше - усі тварини можуть зрозуміти, там де б'ють, туди лізти не треба.
Усі, крім хохлів. Мабуть таки порода, що не піддається дресировці.
[url]>>70165893
> А то.
АТО!
>>70152817
Как меня умиляют эти диванные лингвисты. Учи матчасть, Маня.
>>70152197
а как же КАЦАПЫ?
>>70166003
Сбитый Ми-26 со 150 ОСВОБОДИТЕЛЯМи на борту.жпг
>>70166175
На території України, так?
Українець у треді. Питайте свої питання!
Украинец в треде. Спрашивайте свои вопросы.
>>70166241
> Тупа свинська пика в треді. Хочете почути як я вмію хрюкати?
> Глупая свинская харя в треде. Хотите услышать как я умею хрюкать?
Да, Давай.
>>70156130
>запальничка
а "спалахуйка" эт прикол такой)))))))))))))))))))
>>70166217
На території Кацапії.
>>70152986
> Я, допустим, могу смотреть "Ва-банк" без перевода и понимать.
Цікаво. Зараз спробую.
>>70166320
Хрю-хрю, няш :3
>>70166291
Пидорахи даже выражение дудаева спиздили, лол.
>>70166353
Ось й відповідь. Так що не приписуй своїй недокраїні цю перемогу. У вас Йода й Шухевичи.
Й подивіться на цього раба - навіть намагаюсичь перекрутити назву великої країни пише її з великої літери.
Не навчився поважати країну, в якій живеш - не заважай любити її іншим.
>>70152698
Нулевая рашка опять соснула. Оверлолед.
>>70166638
Настоящая ЕУРОПЕЙКА. Хиджаб бы подошёл больше.
> Не навчився поважати країну, в якій живеш
Животное, не ты ли кукарекаешь о вате?
>>70164769
Баребух ваты.
[url]>>70167077
По-японски.
[url]>>70167102
По-немецки.
[url]>>70167137
По-мексикански.
[url]>>70167165
По-русски.
[url]>>70167190
Львов.
>>70167077
>>70167102
>>70167137
>>70167165
>>70167190
ЛА-ЛА-ЛА ЛАААА ЛАААА!
[url]>>70167247
И то самое, легендарное видео.
>>70167190
Пидораху унижают на ее же языке.
>>70152362
>диамонд(вроде) - бриллиант
>несвайовка - незнакомка
maed skillzzz
>>70153423
Лiл, на всех версиях поют баттхертнутые какелы, кроме японской те нихуя не понимают, о чем они поют
>>70167574
БАРНАУЛ ваты.
>>70167885
А то! Такие-то типичные МЕКСИКАНЦЫ на этом >>70167165 видео.
>>70168111
Толсто.
Я знаю что нужно менять и на i. Напрiмер так. Еще "це" значит "это". Грошi это деньги, ну и все пожалуй. Пополняем знание в этом iтт треде. Говорят что можно выучить украинский язык за месяц. Сало уронили.
p.s Так же очень интересно, есть ли джедаи на дваче?