For fuck sake. Today I worked on market trade place and I feel sick again, every fucking day confused with english words when they look like a russian.
Ну их нахуй, отвечаю всегда однотипными фразами и всё. Я вообще только русский и японский знаю, а английский еле-еле из-за общения с англоговорящими, всё равно с артиклями (или как их там ) путаюсь постоянно.
>>182438891 Hello! I spent almost all day trying to configure my grandmamas internet in order to connect 1st Channel and ROSSIA-1 translations through IPTV
>>182438741 Don't worry about articles and other grammatic rules. Its value is overrated. In everyday talks it is using not as heavy in official communications.
>>182439246 I think there should be a depressive black-white picture to your post attached with the macros "смотри какой прекрасный мир без наркотиков".
>>182439331 Iki isoide shiboritotte Motsureru ashi dakedo mae yori Zutto sou, tooku e Ubaitotte tsukandatte Kimi ja nai nara Imi wa nai no saAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Obecně vlastním techniku cikánské, křížové výpravy, neměnné, smrtící prokletí. Od izvestnyhubiystv - tady jsem zabil pizdyuka které výsměchu pak veterány a vytvořil fašistickou obchod - popsaný mu jeho smrti v detailu - přál si ho zemřít pod koly německého vozu, a příští den titulky byly plné toho, jak byl pizdyuk-fašistická smrtelně zasažen plstí Toli BMW Mercedes lol, stejně jako hlava vypadla. Irl dohuya, který zabil, všichni moji nepřátelé šli do nebushka a všichni, kteří mi překročili cestu. Včera jsem vzal hloupý zadek, který vytváří hlava závit, bez ohledu na to, jak strannoon někam pryč lol, elye den nebyla zadána žádná nit o zkurvenou zatracenou hlavu. Doufám, že zemřel, protože on je warlock. Narodila jsem se pod záštitou a zabije někoho, nekrmte chleba, pohuyu věří, že oběť v mé prokletí, nebo ne, ať čte, že slyší, že na tom nezáleží. Neexistuje žádná ochrana proti mé magii. Existuje jeden jediný způsob, jak uniknout smrti poté, co odešle prgoklyatie, ale to neohrožuje uebanam není spásy. Vyčistím svět hněvu. A mimochodem je další známý vraždu spáchal jsem na dálku - může pamatovat kurva blogger-hřeben, který dělal legraci ze skutečnosti, kdy se letadlo sfoukl egopta? Takže, i on proklínal jsem fatální poškození Gypsy a jeho hloupé obnuli jako pes. Můžu někoho zabít, pokud chci.
>>182439481 Ігор, ти? Пам'ятаєш мене? Я твій однокласник. Я впізнав тебе по твоїх шизоїдні словами і висера. А пам'ятаєш, як ми всім класом Нассау тобі в кружку в третьому класі, на ласуни? Ти ще випив, облизався і попросив добавки. А потім тебе прийшов забирати твій батько, той самий двірник, який на Вернадського згвалтував собаку і отримав умовний термін за те, що вкрав плавлений сирок в магазині. Він зайшов до класу, все стали сміятися, а ти обісрався під себе від сорому, а потім сказав, що все життя будеш ненавидіти двірником, але в 9м класі, коли ти пішов на рейд, щоб їх отпіздіть, то вони пустили тебе по колу, після чого тобі наклали на анус вісім швів. Як ся маєш, Ігорян?
>>182439562 Програв. Знову принижене прищаве уебіще заперечує свою сущьность, кидаючи стрілки, воно почало розмахувати своїм зламаним детектором по всьому тред. Пиздить твою матусю на узбіччі, раз вона висрала такого дегенерата збиткового. Пиздуй нахуй мівіну жерти сухим, ущербіще, нассал тобі в рот замість кіпетка, пережовуй.