Прошлые домены не функционирует! Используйте адрес
ARHIVACH.VC.
24 декабря 2023 г. Архивач восстановлен после серьёзной аварии. К сожалению, значительная часть сохранённых изображений и видео была потеряна.
Подробности случившегося. Мы призываем всех неравнодушных
помочь нам с восстановлением утраченного контента!
Маю таке просте питання, на яке може бути доволі розгорнута й контроверсійна відповідь.
Веду блоґ українською - і він доволі популярний в УАнеті в своїй ніші. Однак думав про те, щоб розширюватися - і мені стрельнула трохи нетипова ідея створити білоруську версію сайту. Саме білоруською.
Мої українські колеги відмовляють - кажуть, що це гибле діло. Що білоруси самі майже не розмовляють рідною мовою і ґуґлять майже все російською, тобто є частиною рунету.
Тому я вирішив перше спитатися у вас - а потім приймати рішення.
Чи ґуґлите ви білоруською? Бодай щось.
Чи читаєте ви контент білоруською? Чи читали би (якщо зараз його майже нема).
Чи в Байнеті російська та білоруська взаємно замінні як українська та російська УАнеті в більшості випадків (тобто якщо ґуґлите російською, то хороша стаття білоруською все одно може вигулькнути в топ0позиції)?
П.С. Розуміючи, що це сосач, де часом бувають люди зі специфічними поглядами, прошу також писати, 1) хто ви за політичними поглядами, 2) ваше ставлення до Росії як держави та 3) ваше ставлення до білоруської мови. Це треба, щоби врахувати думки спліьноти. Дякую!