>>223320592 (OP) Как же блят горит пердак когда хохлы используют свой богомерзкий язык, когда и так шарят в русском блять, они не заебываются постоянно менять расскладку клавиатуры чтобы написать кнопку i???
>>223321402 Хохлам, очевидно. Там еще и э в другую сторону есть. Просто ты показываешь сейчас пиздец какую компьютерную безграмотность. Ты что, думаешь что в мире есть только две раскладки РАСЕЯНСКАЯ и американская? Ебать ты даун конечно.
Оп очевидно проебался и скинул свой рандомный скрин и, судя по тому, что в треде его не видно от стыда он закрыл вкладку и ушел наворачивать круги по комнате
Всім привіт, мені дуже до вподоби цей форум. Мене звати Олег, буду рад новим знайомствам. Р. С. Циган та руських прошу не турбувати. В мене немає часу на сміття.
Арфами, арфами — золотими, голосними обізвалися гаї, самодзвонними: йде весна запашна, квітами-перлами закосичена. Думами, думами — наче море кораблями, переповнилась блакить ніжнотонними: буде бій вогневий! Сміх буде, плач буде перламутровий… Стану я, гляну я — скрізь поточки, як дзвіночки, жайворон як золотий з переливами: йде весна запашна, квітами-перлами закосичена. Любая, милая,— чи засмучена ти ходиш, чи налита щастям вкрай. Там за нивами: ой одкрий колос вій! Сміх буде, плач буде перламутровий…
Я смотрiв багато хохльцьких шоу и мене кажеться, шо я вже научився пиздетi по украински. Шоновни пане хохлы, скажите,будь ласка, я прав, чи ни? Також я знаю слова "дупа" и "обережно, двери зачиняются".
>>223324538 Це вже щось, молодець. Главноє побольше їїїї і іііі вставляти і шоб слова які закінчюються на приголосну закінчувалися на "и". Тоді ніякїй хіхіл тебе не відрізнить від справжнього.