>>90007905 Как будет по украински"От нас произошло всё население земли. Научно доказано, что обезьяны были украинцами. Исследования показывают, что украинцы пронесли генофонд неандертальцев через века. Схожесть с первым человеком современного украинца составляет 99%"?
>>90008265 "Від нас виникло усе населення Землі. Науково доведено що мавпи були українцями. Дослідження доводять що українці пронесли генофонд неандертальців крізь віка. Подібність з первісною людиною у сьогоднішнього українця становить 99%". Я серьезно, а ты троллируешь.
Що я бачу! Україномовний тред на моїх двачах! Главное сначала мимо прохожу читая оп-пост без какого либо смущения, таки мова мой второй язык назавжди мимокрымчанин
>>90008814 Это называется "отсутствие языкового барьера", у меня так и с английским, мозг воспринимает информацию часто не думая на каком языке она идёт.
>>90008999 Політично, можливо, але завжди в Криму зостануться люди які сердцем с рідною країною. І чим дужче абсурд пропаганди, тим ясквавіше палає вогник у серці.
>>90009741 Поки ще ні, у Києві сиджу. А що, іноземні мови вивчають тільки щоб кудись їхати? А колись той, хто не знає хоча б 3 мови не вважався людиною. О часи!
Хлопці, а якщо я запілю україномовний вокару-тред на ночному, вам цікаво? Я думаю можно щось поспівати, читати вірші, зїзджати с глузду, розважари російскомовних.
Доброго вечора, панове. Допоможіть, будь ласка, зрозуміти, про що йдеться у цьому реченні: You know, i loved watching you skate, Emily, but what made me happiest was seeming you grow up as fine as you have. Намагаюся вчити англійську дивлячись серіали, але не можу зрозуміти останню фразу навіть з гуглом.
>>90010529 "Знаєш, мені дуже подобалось дивитись як ти катаєшся на скейті, Ємілі, але найбільш за все мене робило щасливим те, що ти так добре ростеш".
>>90011975 Звісно є, саме погана якість російського та українського дубляжу стали поштовхом для вивчення англійської мови ще в дитинстві. Зараз не можу дивитись нічого з дубляжем, навіть китайські фільми.
>>90023328 Ты чейчас породил во мне совершенно новое чувство. Мне никогда не были присущи фанатизм и желание с пеной у рта защищать свои убеждения. Но сейчас хочется просто от души начистить тебе ебасос, грязный ублюдок. Спасибо, двач, что помогаешь мне быть более разносторонней личностью.
Я почну