>>268091007 Russian media does not say anything terrible, no, they are not objective, but they don’t discuss such nonsense as is happening now in the West. Shame on you, I always considered the West people of culture, but now I doubt
>>268090822 (OP) Игорь, ты? Помнишь меня? Я твой одноклассник. Я узнал тебя по твоим шизоидным словам и высерам. А помнишь, как мы всем классом нассали тебе в кружку в третьем классе, на сладкоежке? Ты ещё выпил, облизнулся и попросил добавки. А потом тебя пришёл забирать твой отец, тот самый дворник, который на Вернадского изнасиловал собаку и получил условный срок за то, что украл плавленный сырок в магазине. Он зашёл в класс, все стали смеяться, а ты обосрался под себя от стыда, а потом сказал, что всю жизнь будешь ненавидеть дворников, но в 9м классе, когда ты пошёл на рейд, чтобы их отпиздить, то они пустили тебя по кругу, после чего тебе наложили на анус восемь швов. Как поживаешь, Игорян?
ale na serio, ile tu jest Polakow? sam nie wiem czy mam korzenie, ale czuje blizosc etnicznom i sie nauczylem polskiego pisze bez znaku dyakrytycznych zeby dostac odpowiedzi tych ktorzy dokladnie majom znajomosc jezyka
>>268091062 Polakow z Polski nie obchodzi kult banderyzmu na Ukrainie? zdaje mi sie ze problem jest w tym ze niewiele z was rozmawiaja po rosyjsku albo po ukrainsku, dlatego macie taki illuzorny obraz tego jak tam jest na Ukrainie
>>268091062 jedna nauczytelka z Ukrainy zachodniej powiedziala ze Ukrainscy uchodcy ze wschodu kraju, oczyjstym jezykiem ktorych jest Rosyjski beda problemem dla Polski ci w Kijowie tego cierpom, Zieleski nie radzi sobie z nimi.. a ty o moraliu moim zdaniejm dzisiejsza pozycja Polski jest bledem
bycie Polakiem jest walka o prawde, nawet czasem o niewygodnom gdybys nie fanatyczna pozycja tych tak zwanych "nacjonalistow" z Ukrainy zachodnie - pokoj na Ukrainy bylby jeszcze w 2015 roku po tym domowionnosciom minskim w czym nie mam racji? naucz sie ukrainskiego, albo rosyjskiego, OPie, posluchaj czego ci "aktywisci" mowiom, i zrozumum jak jest naprawde..
>>268090822 (OP) Ty rozemeesh esle tebe otvechat po-rysskyi ? kogda voina zakonchitstya bolzhe zavisit on USA imho takze privet polskim bratyam-slavanam iz Rossii SLAVA SLAVAYANAM!
>>268096709 Ага, только эту самую букву не всегда употребляют, да и мне к примеру не нравится что эта буква используется даже там где перехода е-о нету.
mam pytanie
kiedy Jego Ekscelencji Włodzimierzowi Putinowi znudzi się wojna?