Що вам більше подобається? Мівіна або чи reva (яка ролтон раніше була).
Мівіна двічі змінювала дизайн на моїй пам'яті, і обидва рази разом із цим змінювався смак. І ось коли був дизайн як на піку 2, з мішковиною на фоні, мівіна була СУПЕР смачна. Я тоді на неї найбільше всього й підсів.
Але потім вона зіпсувалася. І зараз я б швидше віддав перевагу ролтону, ну тобто reva.
Reva має ще такі пачки, ось вони реально смачні. але в них кладуть якийсь дурний перець, мені від нього погано буває, хоча начебто без нього теж не то.
Ще я тільки зараз зрозумів, що вона Reeva, а не Reva.
>>330959129 Це все називається рамен. Який ти маєш на увазі? Я переїхав до Молдови, попробував доширак і біг ланч. Вони непогані, краще за сучасну мівіну.
Раньше мивина вкусная была, но сейчас скатилась. Рива так себе, из их продукции лапша с грибами только прямо нравится. Но сьел бы любую в целом. Еще какое-то время в форе была польская лапша, у нее там такие крутые приправы были, но продавали месяца 3 только.
Какой же звучный украинский язык. Да, немного забавный, но приятный, родственный, как польский, или чешский, или сербский, или прочие. А вот реально уродливый нахрюк это китайский.
Я в Крыму жил до 2014, учил хохлятский, поэтому понимаю(сам говорить не могу). А в целом русские понимают мову или нет? Вроде пиздец легкий же язык. Какая-то кринжовая вариация русика.
>>330958782 (OP) Червона мiвiна найкраща, спогади з дитинства коли iiв iiii сухою з товаришами. >>330965130 Двачую цього козака. Ми у ВИШi полюбляли пити Рево-Балтика9-Рево-Балтика9 до остаточноii перемоги.
Зараз в мене замiсть мiвiни доширак, а щось на кшталт рево я вже давно не п'ю. Отака хуйня малята
>>330965362 Я вообще не понимаю в чём разница, кроме колхозных вайбов да изъятия Ы. Типа, это выглядит просто как специальновсратый русский местными большевичками 100 лет тому рокыв.
Бля, я в 2010 году ездил в тогда ещё не наш Крым на один говнарь-фест и упивался там этим Рево до трясучки. Он стоил раза в три дешевле чем у нас Ягуар стоил. Там вообще вся алкашка в разы дешевле чем в РФ стоила.
>>330965495 Это ты верно говоришь, но это касается понадднiпрянскоii украiiнськоii. Сейчас активно форсится галицька версiя, это какие-то сельские, местами польские/венгерские локальные высеры. В диктанте 2025 были, например, "допiру" (только что), какой-то мутант "пiтятко" (маленький цыпленок), явно рагульское "кияхи" (молодые початки кукурузы), явно рагульское "лелiтки" (блестки), скорее всего рагульское И прочее устаревше-деревенское "скнити", "гризота"
>>330958782 (OP) Як ти цэ гавно йиш взагали, колись купив мивины пойисты, було так хуйово, цэ пизда, блювати хотилось. Так цим и нэ найишся нихуя.
В Европи вот, ще в Грузийи, де я зараз, от таку годноту продають, це просто повний рознос. Коштуе, розумийэться, гривень 70 так, якщо конвертувати, зато цим можна найистысь и це смачно пизда.
>>330958782 (OP) Найпіздатіша мівіна була гостра у стаканчику, з куркою, якщо правильно пам'ятаю. Але потім вона чогось зкурвилася і сама локшина стала менш смачна, як звичайна мівіна з пакетику
>>330965987 Я тут взагали пивтора мисяця поки що, до цього сыдив в Росийи, тыхо так и спокийно, покы не сказалы покы що добровильно валыты нахуй, так як я не хотив паспорта йих робити.
>>330966033 Пекельні борошна - не верно переведённые "Адские муки" гугл-переводчиком. Переводчик переводит дословно Адские( в смысле АД) и муки( в смысле продукта - муки), поэтому это так и смешно для украинцев. В обиход фраза была введена из фейсбука, где лахтобот прикидывался украинцем и негодовал о жизни в стране, упоминая пекельні борошна.
>>330966175 Чогось, що не українець - так був в Пітєрє. Я хрінзна, чого наших так туди тягне. Знаю деяких, що були тільки в Пітєрє, і всьо. Може, то кістки козаків приманюють своїх пращурів. Загадка, одним словом.
>>330966345 Поясни будь ласка, що то за прикол пiшов в украiiнцiв писати "всьо", "патамушта", i iншу очевидну кальку з росiйського? На фонi того, що бiльшiсть перейшли на украiiнську, але вивчити iiii правила "не на часi".
>>330966443 Хе-хе, база-база. От мій, шкода, згорів у 22му, але як грошей піднакопичу - так сразу чкурну до Грузії, відновлювати український, бо російський - то більше тягар, а не документ.
>>330966457 Я украинец. Путина не люблю, Зеленского не люблю, оба хуже. На то, чей Крым или там Краснодар мне просто насрать. ТЦК - пидорасы. Хочу мир.
Кавун це взагалі тюркське слово. У мене в нульових була тарілка, там було чотири Туркменських каналу, ось там постійно показували дині, називалися вони gawunlar. Ще там показували килими і Рухнаму, це книжка така
>>330966507 Ну переходили всі за один-два дні, і використовують сталі мовні конструкції російської, тому таке трапляється повсюдно. І не поправляють їх, зазвичай, бо в країні літературною українською розмовляють Авраменко, і якась частина журналістів. Тому отак, з русизмами, англіцизмами, але хоч якось.
>>330966775 Як на мене, то якась клоунада - обрати украiiнську як щось важливе, але не спромогтись вивчити iiii хоча б трохи. Нiбито я неймовiрний патрiот, але пiдручник читати то для лохiв, я краще в чатi буду чiплятись, чому не державною.
>>330966033 В начале войны, русские хотели вбросить зазывалку на митинг против отключения электричества, но какой-то дегенерат перевёл дословно русский текст "Пол страны без электропитания, нет мочи терпеть эти адские муки" и получилось "Підлога країни без електрохарчування, немає сечі терпіти ці пекельні борошна"
Хвалилися гайдамаки, на Умань ідучи: “Будем драти, пане-брате, З китайки онучі”. Минають дні, минає літо, А Україна, знай, горить; По селах голі плачуть діти — Батьків немає. Шелестить Пожовкле листя по діброві; Гуляють хмари; сонце спить; Нігде не чуть людської мови; Звір тілько виє по селу, Гризучи трупи. Не ховали, Вовків ляхами годували, Аж поки снігом занесло Огризки вовчі… Не спинила хуртовина Пекельної кари: Ляхи мерзли, а козаки Грілись на пожарі. Встала й весна, чорну землю Сонну розбудила, Уквітчала її рястом, Барвінком укрила; І на полі жайворонок, Соловейко в гаї Землю, убрану весною, Вранці зустрічають Рай, та й годі! А для кого? Для людей. А люде? Не хотять на його й глянуть, А глянуть — огудять. Треба кров'ю домальовать, Освітить пожаром; Сонця мало, рясту мало, І багато хмари. Пекла мало!.. Люде, люде! Коли-то з вас буде Того добра, що маєте? Чудні, чудні люде! Не спинила весна крові, Ні злості людської. Тяжко глянуть; а згадаєм — Так було і в Трої. Так і буде. Гайдамаки Гуляють, карають; Де проїдуть — земля горить, Кров'ю підпливає. Придбав Максим собі сина На всю Україну. Хоч не рідний син Ярема, А щира дитина. Максим ріже, а Ярема Не ріже — лютує: З ножем в руках, на пожарах І днює й ночує. Не милує, не минає Нігде ні одного: За титаря ляхам платить, За батька святого, За Оксану… та й зомліє, Згадавши Оксану. А Залізняк: “Гуляй, сину, Поки доля встане! Погуляєм!” Погуляли Купою на купі Од Києва до Умані Лягли ляхи трупом. Як та хмара, гайдамаки Умань обступили Опівночі; до схід сонця Умань затопили; Затопили, закричали: “Карай ляха знову!” Покотились по базару Кінні narodowi; Покотились малі діти І каліки хворі. Ґвалт і галас. На базарі, Як посеред моря Кровавого, стоїть Ґонта З Максимом завзятим. Кричать удвох: “Добре, діти! Отак їх, проклятих!” Аж ось ведуть гайдамаки Ксьондза-єзуїта І двох хлопців. “Ґонто, Ґонто! Оце твої діти. Ти нас ріжеш — заріж і їх: Вони католики. Чого ж ти став? чом не ріжеш? Поки невеликі, Заріж і їх, бо виростуть, То тебе заріжуть…” “Убийте пса! а собачат Своєю заріжу. Клич громаду. Признавайтесь, Що ви католики!” “Католики… бо нас мати…” “Боже мій великий! Мовчіть, мовчіть! знаю, знаю!” Зібралась громада. “Мої діти католики… Щоб не було зради, Щоб не було поговору, Панове громадо! Я присягав, брав свячений Різать католика. Сини мої, сини мої! Чом ви не великі? Чом ви ляха не ріжете?..” “Будем різать, тату!” “Не будете! не будете! Будь проклята мати, Та проклята католичка, Що вас породила! Чом вона вас до схід сонця Була не втопила? Менше б гріха: ви б умерли Не католиками; А сьогодні, сини мої, Горе мені з вами! Поцілуйте мене, діти, Бо не я вбиваю, А присяга”. Махнув ножем — І дітей немає! Попадали зарізані. “Тату! — белькотали,— Тату, тату… ми не ляхи! Ми…” — та й замовчали. “Поховать хіба?” “Не треба! Вони католики. Сини мої, сини мої! Чом ви не великі? Чом ворога не різали? Чом матір не вбили, Ту прокляту католичку, Що вас породила?.. Ходім, брате!” Взяв Максима, Пішли вздовж базару І обидва закричали: “Кари ляхам, кари!” І карали: страшно, страшно Умань запалала. Ні в будинку, ні в костьолі, Нігде не осталось, Всі полягли. Того лиха Не було ніколи, Що в Умані робилося. Базиліан школу", Де учились Ґонти діти, Сам Ґонта руйнує: “Ти поїла моїх діток! — Гукає, лютує.— Ти поїла невеликих, Добру не навчила!.. Валіть стіни!” Гайдамаки Стіни розвалили,— Розвалили, об каміння Ксьондзів розбивали, А школярів у криниці Живих поховали. До самої ночі ляхів мордували; Душі не осталось. А Ґонта кричить: “Де ви, людоїди? де ви поховались? З'їли моїх діток,— тяжко мені жить! Тяжко мені плакать! ні з ким говорить! Сини мої любі, мої чорноброві! Де ви поховались? Крові мені, крові! Шляхетської крові, бо хочеться пить, Хочеться дивитись, як вона чорніє, Хочеться напитись… Чом вітер не віє, Ляхів не навіє?.. Тяжко мені жить! Тяжко мені плакать! Праведнії зорі! Сховайтесь за хмару: я вас не займав, Я дітей зарізав!.. Горе мені, горе! Де я прихилюся?” Так Ґонта кричав, По Умані бігав. А серед базару, В крові, гайдамаки ставили столи; Де що запопали, страви нанесли І сіли вечерять. Остатняя кара, Остатня вечеря! “Гуляйте, сини! Пийте, поки п'ється, бийте, поки б'ється! — Залізняк гукає,— Ану, навісний, Ушквар нам що-небудь, нехай земля гнеться, Нехай погуляють мої козаки!”
Всі гуляють. А де ж Ґонта? Чом він не гуляє? Чому не п'є з козаками? Чому не співає? Нема його; тепер йому, Мабуть, не до неї, Не до співи. А хто такий У чорній киреї Через базар переходить? Став; розрива купу Ляхів мертвих: шука когось. Нагнувся, два трупи Невеликих взяв на плечі І, позад базару, Через мертвих переступа, Криється в пожарі За костьолом. Хто ж це такий? Ґонта, горем битий, Несе дітей поховати, Землею накрити, Щоб козацьке мале тіло Собаки не їли. І темними улицями, Де менше горіло, Поніс Ґонта дітей своїх, Щоб ніхто не бачив, Де він синів поховає І як Ґонта плаче. Виніс в поле, геть од шляху, Свячений виймає І свяченим копа яму. А Умань палає, Світить Ґонті до роботи І на дітей світить. Неначе сплять одягнені. Чого ж страшні діти? Чого Ґонта ніби краде Або скарб ховає? Аж труситься. Із Умані Де-де чуть — гукають Товариші-гайдамаки; Ґонта мов не чує, Синам хату серед степу Глибоку будує. Та й збудував. Бере синів, Кладе в темну хату Й не дивиться, ніби чує: “Ми не ляхи, тату!” Поклав обох; із кишені Китайку виймає; Поцілував мертвих в очі, Хрестить, накриває Червоною китайкою Голови козачі. Розкрив, ще раз подивився… Тяжко-важко плаче: “Сини мої, сини мої! На ту Україну Дивітеся: ви за неї Й я за неї гину. А хто мене поховає? На чужому полі Хто заплаче надо мною? Доле моя, доле! Доле моя нещаслива! Що ти наробила? Нащо мені дітей дала? Чом мене не вбила? Нехай вони б поховали, А то я ховаю”. Поцілував, перехрестив, Покрив, засипає: “Спочивайте, сини мої, В глибокій оселі! Сука мати не придбала Нової постелі. Без васильків і без рути Спочивайте, діти, Та благайте, просіть бога, Нехай на сім світі Мене за вас покарає, За гріх сей великий. Просіть, сини! я прощаю, Що ви католики”. Зрівняв землю, покрив дерном, Щоб ніхто не бачив, Де полягли Ґонти діти, Голови козачі. “Спочивайте, виглядайте, Я швидко прибуду. Укоротив я вам віку, І мені те буде. І мене вб'ють… коли б швидче! Та хто поховає? Гайдамаки!.. Піду ще раз. Ще раз погуляю!..” Пішов Ґонта похилившись; Іде, спотикнеться. Пожар світить; Ґонта гляне, Гляне — усміхнеться. Страшно, страшно усміхався, На степ оглядався. Утер очі… тілько мріє В диму, та й сховався.
>>330966606 Так, в піздорєз попав в перші дні вторгнення, "пощастило" і хата згоріла однією з перших в місті, тому швиденько з'їбався до рідні в Бердянську, а там уже триколор мене зустрів, тож виїхав до інших родичів в РФ, де зараз і капчую, намагаюсь якось жити далі, думаю зйобувать в ЄС, бо тут добудовують ГУЛАГ.
>>330966862 С друзьями, которые к сожалению не смогли выехать с Потужноii Демократичноii Незламноii, как общался, так и общаюсь. Пара знакомых отсеялась на фоне обострения свiдомостi, это и к лучшему. Что там думают нафронтницi й гауляйтери, менi байдуже.
>>330966973 Та я якось змирився з тим фактом, що я до кінця життя - бомж, тож шукаю місцину потихіше, та й спокійніше, шоб ВПНи нескінченні не треба було ставити, і без мобілізацій. Шось типу Ісландії, ой як вона мені подобається. Орендував би там хатку на 50 років, і помер би в ній, тихо-спокійно.
>>330967054 Бусік на рос. номерах, то намьок на будущуюю мобилизацию в необьятной, или как? =) Но вы это, не обижайтесь, я так, иронично подтруниваю, мобилизаций не желаю. Один раз побывав в аду войны - никому не пожелаешь там оказаться.
>>330967137 Ну там проблема основная - доход нужен из вне. Над этим я работаю, но чувствует моя жопа, что по иронии судьбы, железный занавес закроют раньше чем я смогу на удалёнке закрепиться.
Важная информация для всех анонов! Глупо писать украинцам "хрюкни". Украинцы не хрюкают! Свинi в Украïнi рохкають. Тобто не "хрю-хрю" iмперське, а "рох-рох" вiльне й потужне
>>330966918 Просто велика частина народу зробила це емоційно, і різко, під впливом зовнішніх чинників, не думаючи свій перехід розвивати надалі. "І так пайдьот, я са школи шота помню" - думають вони, і інших допитують, чого ті державною не спілкуються. Отак от, форма стала важливішою за зміст. Ну нічого, я гадаю з часом вирівняється і це.
>>330966937 Я був у Европi нема украi'нськоi' клавiатури. Думаеш будеш краще жити? Вибiр звiсно за тобою, але я не змiг бути вiчно чужим. Зараз живу у Росii' i добре себе почуваю.
>>330967424 > А есть раница? Сам с украины, обычно брал самое дешёвое, и иногда крошил, а потом всухомятку ел мелкие пачки, которые дешевые, лучше заваривать парой - так хоть наешься. особенно если добавить баночку детского питания. а вот всухомятку их есть - достаточно специфический снек.
>>330967599 Ну конечно. В РФ власть ебейше укрепилась и ебейше ворует, в Укр писеграй стал диктатором и с друзьями ебейше ворует, Европа получила много молодых белых образованных и фертильных людей + возможность продавать свои товары Украине за свой же бюджет (осваивать его), США как обычно втягивают всех в войну и фиксируют прибыль.
>>330967310 У родственницы мужа завалили с дрона недавно где-то в Запорожье, четыре года ебал-воевал, подписал в 2021, прислали ей фуражку. Все это время они в роте питались на свои выплаты, гойсударство нихуя не кормило лол.
>>330967515 Ну добре, що тобі тут добре =) Мене просто вже декілька разів викликали на "опросы" до ФСБ. Розпитували про родичів, чи знаю кого в РФ з українців і т.д. Телефончик перевіряли спец. програмкою. Тож, я трохи охуїв від взаємодії з державним силовим апаратом, і думаю зйобувать, бо то всьо не просто так. А звичні люди, вони нормальні в своїй більшості.
>>330967743 До речі теж помітив. Це не тільки ітт, але і взагалі на всєї борди кілька днів так точно. Навіть у політачі немає. Ну якщо не рахувати якусь одну зальотну мартиху.
>>330967712 Мдауш. А товарищ мой ушёл в начале ноября двадцать пятого года. В конце декабря пукнул фоточками в ТГ и с тех пор ни слуху ни духу. Хотя до этого писал часто.
>>330958782 (OP) Взагалі на пікчах кал, бо в них є більш круті варіанти, у мівіни є стріт фуд смачний (з териякі), а у ріви є більша за розміром лапша і вона набагато смачніша за оці стандартні малі
>>330967609 Велика частина так, повернуться, але ті, хто переїхав в україномовне середовище - будуть покращувати свою українську і перейдуть повністю, викоріняючи русизми по дорозі. Тож відсотків 60% повернуться назад до російської, але ті 40, що будуть продовжувати розмовляти українською - то краще, ніж нічого. Статистика використання мови в побуті з року в рік покращувалась, просто в 22ому був великий сплеск, а після органічний спад.
>>330967818 В них там дефіцит бюджету єбєйший, може це вплинуло на те, що навіть вже 15 рублів ні з чого платити, поки що. Та й нашо, якщо там всеодно 140 млн дегенератів живуть, які вже і без пропаганди усе підтримують)
>>330966937 Бля, друже, нещодавно на гугл-картах дивився фотографії Маріка, по вулицям де можна було погуляв. Аж сльози навернулися. Ще в 21 році мріяв там побувати. Знайома парікмахерша доньку свою до бабусі на літо відправляла. мімо-кубаноід, вибачаюсь за свій суржик
Из продуктов свинолюдей реально вкусные были кепчук торчин, чипсы эстрела, пиво оболонь ну рошен, который у нас производился и после Русской Весны , в Липецке вроде. Мивины у нас отродясь не было, не думаю что она сильно отличается от нашей лапши из того же ценового диапазона..
>>330967609 А в чому сенс повертатись? Ну старше покоління (типу ми) будемо пам'ятати її і використовувати, але тенденції такі самі як у країнаї Балтії, де чим молодше покоління - тим менше серед них вже розуміють русняву, то ж тенденції просто будуть і далі працювати на розвиток саме української, бо ніде вже не залишилось навчання російською
>>330967834 У меня был кореш моряк, мы с ним до ковида еще работали в охране в Ашане, он еще тогда меня подбивал, давай мол в вагнер запишемся. Потом смотрю, он фотки в маске с автоматом выставил. Потом долго на связь не выходил, я думаю, ну пихва ему. А недавно выставил фото где он в костюме с бабой в белом платье, женился короче и наверное назад укатил.
>>330967992 > Из продуктов свинолюдей реально вкусные были кепчук торчин, чипсы эстрела, пиво оболонь ну рошен, который у нас производился и после Русской Весны , в Липецке вроде. Мивины у нас отродясь не было, не думаю что она сильно отличается от нашей лапши из того же ценового диапазона.. Что, прямо такой вкусный кепчук? Мне нравился Балтимор, пока он не исчез с полок, а Торчин я не пробовал. Эстрелла збс была, это правда. А пиво Оболонь - говно. Не такое говно, как множество другого, но тоже говно. Пиздатое есть из РБ, под названием Александрия.
Почему пиндосы отъебнули от бриташки, не выдумывая their local hruk? Там же у них просто акцентовая тема, где колонисты рофлят с произношения метрополии, лел.
>>330967907 >мімо-кубаноід, вибачаюсь за свій суржик Козаче, ніколи не перепрошуй за свою мову. У тебе вона чудова, краще ніж у 80% Маріку =) Так, місто гарне було, якби не 22-ий, поводив би тебе по культовим місцям, показав як легко було розвести місцевих птушниць на коїтус за 2 літри Оболоні, та й легендарну БАЗУ, що "кормит" з відосів Стаса Аскета. Але історія розпорядилась так. Не сумуй, може як розвидніється майбутнє, і тихіше стане - проведу тобі екскурсію =)
Ну торчина много было помню, с чесноком там или с укропом, острый и шашлычный и т.д. Он густой был и сладкий и химии не чувствовалось. Балтимор по моим воспоминаниям хуже и дороже. А чем тебе оболонька не нравилась, хз, нормальное светлое пивко было, самое лучшее наверное что можно было найти в сиськах.
>>330968542 Та я це знаю, шо поробиш, проїбали країну як то кажуть, в Підорахії десь до 2014 року було досить непогано, свобод було багато, життя безбентежне відносно, але чомусь захотілось заруїнити все це і собі і нам...тепер маємо те шо маємо, як казав класик)
>>330968442 >Вот у вас что из нашего продорвалось? рускіє младєнци в томатном соусе. Не груби, и тебе грубить не будут. Неиронично, очень хотел в пиздючестве доширак попробывать хоть разок, думал там что-то очень разительно отличающееся по вкусу, а не, как обычный ролтон оказался. Разочаровался я знатно. Ещё кофе в зёрнах был вкусный, и не дорогой - чёрная карта. Воот.
>>330968315 Оболонь она была ни туда, ни сюда - слабая и вкус не ярко выраженный. На уровне пивоварни "Афанасий". Александрия в этом плане лудше. 1.9 литра продавались, когда запретили, кстати. Вот за что обидно, так это безалкогольные напитки. Вот был лимонад - Крем-Сода. Такой, в полутора литрах. И с этикеткой телесного цвета. Вкусный был, шо ппц. Или байкал в 0.5 пузатых? Сначала байкал, потом травы забайкалья, а затем вообще с прилавков пропал. Теперь вместо него черноголовка, которая на вкус - дерьмо.
Ролтон с креветками вкусный был, сейчас его не видать в продаже. С грибами ещё тоже неплохой. А вообще сейчас с бомжой вообще какой то голяк, говядина да курица. Ну и оверпрайс азиатские бпшки. Проще барилы наварить, и бахнуть специй по вкусу.
>>330968616 Да навіть після 2014 якщо порівнювати з тим що щараз було непогано. До сих пір, кожен день думаю про те що на момент 2021 я міг спокійно проїхати +- 100 кілометрів і попасти на территорії України, має при собі тілько р. паспорт. Навіть нерахумість як громадянин р. міг собі купити. Все було мирно, спокійно. Все продавалось, все працювало.
>>330968675 > Не груби, и тебе грубить не будут. > руснявый на самоподхрюке > в Підорахії десь до 2014 року було досить > ховати пости руснявою > чистіше становиться без свинячої > аналог підорашкінського ягуару
Борда русская, новый владелец номинально зетник и донатит на сво, на украинские борды за ру айпи сразу пермобан, а вы тут можете высказывать своё мнение свободно. К вам тут отношение нормальное, пока не начинается разгон про русню и прочее в этом духе. Кроме злостных нахрюков ничего другого от украинцев я не видел тут почти никогда.
>>330968900 бля, живчик реально топ я как-то увидел в магазе, купил конечно, вспоминая этот яркий яблочный вкус, ни на что больше не похожий а оказалась полная хуйня, посмотрел этикетку - сделано в лугандонии
>>330968844 Після було просто вже зрозуміло вектор того, куди це все йде, я вважаю, що це саме той час, коли були зроблені помилки, які заклали те, що відбувається зараз і що буде відбуватись тепер ще багато років поспіль (бо навіть якщо Пиня помре, я не думаю, що в Рашці щось зміниться в цьому плані). А так дійсно, я з Харкова і раніше багато росіян приїжджали до нас, багато автівок бачив з рос номерами (не те що б дуже багато, але траплялись), та й наші хтось їздив туди до Білгороду, там пальне було дешевим, наскільки знаю. Але це в минулому, може й на краще, хто зна
>>330968952 Ну, погоди. Ты мне написал не хрюкай. Я тебе ответил - не груби. Всё. За остальных я не в ответе. Мало ли там какие люди, могут быть даже местные шизы-провокаторы. Всякое бывает.
>>330968952 > Борда русская, новый владелец номинально зетник и донатит на сво Тебе напомнить, как во время СВО в разделе /ukr собирали пожертвования для ВСУ? Даже после того, как макака переобулась.
>>330968675 У вас кофе в зёрнах не было? Чёрная карта это самый дешёвый у нас, хотя как сейчас хз, я кофе перестал пить. А дошик переоценён, это да. У нас самый вкусный бичпак это бигбон.
>>330968978 >сделано в лугандонии О, это Живунчик. Злой брат-близнец, к тому же невкусный. Мина-подлянка, паразитирующая на ностальгии за оригиналом, так сказать.
>>330968952 Поважний, навіщо вам двач? Інтернет скоро один хрін буде заборонений. Залишити його нам це логічно. Абу доречі вже відрощое волосся для оселедця.
>>330968675 Досирак не особо люблю, кстати. Одна их тех ОЧЕНЬ НЕМНОГИХ вещей, что улучшилась с 2022 - у нас стали продавать всякие навороченные бомжи типа булдаков, настоящие корейские, китайские, вьетнамские. И появилось много иранской еды.
>>330968688 Да хуй знает, оболонька норм по вкусу была, не самый топ, но меня устаривало, причём мне нравятся воючие светлые пивасы. > Или байкал в 0.5 пузатых? Пикрил чтоле? А крем соды у нас небыло, у нас ситро было, тоже пузатые бутылки, от полюстрово вроде ДС2
>>330969045 >та й наші хтось їздив туди до Білгороду, там пальне було дешевим, наскільки знаю. А я чув що напроти, з Білгорода їздили на харківськи ринки, тому що там все дешевше було.
>>330958782 (OP) Помню была охуенная в году 11ом, вместе с тарелкой и двумя пакетиками, в одном из которых было прям настоящее мясо с бульоном. Тогда она 2.5 гривны стоила, с тех пор ничего подобного не видел.
Ух бл, помню в седо завезли якось мівіну зі смаком малини(!) Приофігів я знатно тоді чо уж. Але я їх особо не любив бо в мене була після неї люта печія, туда же йшов любий майонез. Так і жив лол.
>>330969161 >Абу доречі вже відрощое волосся для оселедця. Орнув з цього
Але то є так, з іншим згоден. Всеодно русня тут не може нічого писати, бо двачік на серверах меіл сру крутиться і їх одразу набутилять, а ми можемо просто спілкуватись тут по приколу
>>330969191 Так я ж і кажу, що і підорахени до нас їздили і наші до них. А ціни були +- однакові, просто в Харкові був один з найбільших ринків у СНГ, Барік, то там товарів було до пізди, типу як у Московії колись була Черкізона чи якось так, але я б не сказав що потік був якийсь шалений, просто це не було проблемої, кордону майже не було, по внутрішньому паспорту можна було проїхати у обидві сторони
>>330969190 Да, он. И тоже, вроде бы, от полюстрово - как и ситро. А крем-сода был вкусный, продавался у нас в деревне под Малой Вишерой в магазине кооп. Вместе с алкогольными льдинками, снежинками, лол. Оче любил этот лимонад, когда из ДС2 приезжал.
>>330958782 (OP) >Мівіна або чи reva Во-первых тёплое с мягким. Ну рево мне нравится, но это аналог яги а не вермишель. Это не то, с чего следует выбирать, это то, что потребляется вместе. В-вторых мать твою ебал.
>>330965280 Я примерно понимаю и как то приятелю хохлу читал на хохлятском инструкцию, по рофлу, а он серьезно сказал что я отлично читаю, училка украинского была бы довольна кек. При этом я точно не хохол.
>>330969299 А ты представь себе, что тебя днем и ночью бомбят, например... готтентоты. И из-за готтентотов свет отключают, и дорого все, и может на улице ТЦК загрести воевтаь с готтентотами. А раньше вы с готтентотами дружили и в гости друг к другу ездили.
Как ты об этих готтентотах в чятике писать будешь?
>>330958782 (OP) Я жил там, где на суржике разговаривают, обжирался пищей богов мивиной, а потом переехал нахуй с той дыры и теперь похлёбываю смузи в дс.
>>330971132 >>Я жил там, где на суржике разговаривают Примерно всё пространство незалежной за исключением крупных городов, та и то не всех. Конкретней можно? Знаешь что такое тремпель, коногонка, тормозок?
Тремпель - вешалка. Коногонка - шахтерский фонарь с отдельной батареей на проводе, также все налобники с отдельным батарейным блоком. Тормозок - контейнер со жратвой, который берешь на работу.
Потомственный петербуржец в четвертом поколении, из интеллигентной семьи.
>>330969299 В чатиках ты можешь наблюдать самых ярых и активных кастрюлек. Там же всякие "до границ 91-го, до последнего украинца, парад на красной площади, я патриот я за войну до смерти" обычно они это пишут с забугра боясь что война закончиться и деньги халявные перекроют, а то и вовсе выпрут. Так вот таких единицы по факту, просто они самые крикливые и их видно. А есть ещё мейнстримные долбоебушки которые как все так и он. А ещё я тебе секрет не открою что в чатах ведется модерация и всех у кого не такое как нужно мнение там просто банят к хуям или устраивают карусель добра и позитива. Так что меньше по чатам лазь, больше с людьми общайся. Будет мнение объективнее.
>>330971401 >>из интеллигентной семьи. >>Я знаю все эти слова. Маминька бы тебя отшлепала за связи с дурной компанией где ты всё это мог услышать. Давай скажи что такое Камброд, македонцы, копанка.
>>330971497 Кам на английском это заканчивать, а брод на немецком - хлеб! То есть закуска, в которую иностранные специалисты добавили особый ингредиент.
>>330958782 (OP) Мівіна раніше була топ, зараз якась хуйня Реева в великий круглій упаковці ахуєнна, а так взагалі останнім часом все люта оверпрайснута хуйня помню як їли суху мівіну в школі, по 2 грн
>>330966683 Вся украинская культура - наследие турецкой. Украинский герой - козак - носит шаровары, турецкие штаны, голова обрита по турецкой моде - с чубом. Курит он люльку, в которую забит tutun - турецкое слово. Хату он построил из прутьев, обмазанных глиной - турецкая технология. И даже символ свидомости и нэзламности - Майдан - тоже турецкое слово.
>>330958782 (OP) reva хуйня ебаная для ебаного скота. Мало того что на вкус как говно, так ещё и не докладывают в 7 из 10 случаев. Алсо, я вообще в последнее время не жру рамён с вложенной приправой. Обычно делаю что-то свое и юзаю только сам брекет лапши. Вне зависимости от того рива это или мивина
>>330973137 Так и в русском языке дофига заимствований из тюркских. Собака, башмак, чулок, войлок, халат, мангал, барабан, изюм, абрикос, казна, буран, шалаш, чулан ... несть им числа.
Мівіна двічі змінювала дизайн на моїй пам'яті, і обидва рази разом із цим змінювався смак. І ось коли був дизайн як на піку 2, з мішковиною на фоні, мівіна була СУПЕР смачна. Я тоді на неї найбільше всього й підсів.
Але потім вона зіпсувалася. І зараз я б швидше віддав перевагу ролтону, ну тобто reva.