Народ, підкажіть як зберігати фотки зникаючі в тг. Переписуюсь із однією чоткою дівчино. Є контакт. Останнім часом багато фоток летить, але все на таймер. Фотки сюди закину)
Родом з Харкова але вже 4 роки проживає у Івано-Франківську.На початку липня 2024-го,надіслала мені відео де стоїть повністю гола у ванній.Дригнула грудьми та потягнулась до телефону щоб завершити зйомку
>>2175280 Бо фото виглядає так наче її хтось втіхаря сфоткав поки вона переодягалась. А ти ще й казав, що по відео чаті з нею говорив. Тому і здалося наче ти в житті з нею знайомий
>>2175393 То ти наче хворий на голову. Ти десь вказував, що просто фото з приватки взяв? Ти писав, що говорив по віде чату з нею раніше. Звідки я мав знати, що ти просто дрочив на неї? І я не стверджував, що ти зробив фото а просто запитав. Ти так повідомлення формулюєш наче під солями
>>2175526 Я тобі зараз говорю про звичайний чат. З відео чатом я переплутав, неправильно прочитав. Але ти написав, що спілкувався з нею у чаті, звідси я і подумав, що ти з нею в житті знайомий, тому і СПИТАВ чи то ти фото зробив чи ні. А ти щось мені починаєш втирати
>>2176159 Свого часу з кінця травня до початку серпня 2024-го року,заплатив ±1500 грн.Це з урахуванням того відео де вона була повністю гола у ванній.Наскільки я знаю то вона і вояк розводила на гроші.Одному(не вояці) відсосала у його машині взамін на оренду квартири,а те що він їй кінчив,сплюнула на сидіння.Потім він її вигнав з автомобіля
Ільчук Ганна ТаріківнаАноним28/03/26 Суб 18:35:21#128№2176258
>>2176831 Та можна виїбати. Вона приватна стриптизерка, після того як із хлопцем розійшлась із яким мутила декілька років. Потім почала блядувати. Думаю інтимок на неї в неті не має, але потрахатись готова.
>>2177018 дякую за інфу,але в якому клубі вона дає приватні танці може знаєщ? Ну за пацана я знаю вони в медичному вчились, і я дуиав вона лікарем працює
Більшість старих зливів розтягнули по ескорт сайтам, але щноу ж таки не забуваєм о по пошук по зображеннях, зайти так на кілька сайтів через пошук зображень і можна знайти майже весь старий злив
>>2177963 В 2021 її можна була валити за 2000 грн. Мала пару раз груповухи. Потім залетіла і одружилась Але зараз сочні еротичні фотки викладає, то може і пойобується за бабки, типу чоловік куколд.
>>2178170 То багато хто позакривав онліки в 2025. Бо то є база, вона так і називається "шлюхо-база" Там скидають всіх хто веде онлік/вебкам/ескорт. І хто не платить податки, залітають в гості. А податки ті не малі. Тому всі хто мав щось, все позакривали. А дехто перейшов на Польські і Угорські агенції.