Бачив недавно на вашому форумі українофобів результат опитування, на кшталт хто для вас небезпечніши
Аноним OP 04/05/26 Пнд 03:07:45 #1 №62569720
Бачив недавно на вашому форумі українофобів результат опитування, на кшталт хто для вас небезпечніший, москаль чи мусульманин. І там якісь зрадники хуйні наголосили. Нібито мусульманин гірший. Піздець. Очевидно ж, що москаль небезпечніший за стократ! Мусульманин тебе не чіпатиме, якщо поводитимешся покірно і шанобливо, можливо принизить трошки, тому не страшно. Мусульманин якщо й б'є, то за справу, щоб мізки тобі вправити, а москаль може вдарити просто так, за те, що ти українець. Ось кажуть, що мусульмани піздять дають українцям і вбити можуть, кошмар. А в чому проблема пізді отримати, якщо завинив? Я отримають раз. Сам винен, зухвало поводився. Мені взагалі таке не властиве, але я тоді просто горілки випив на честь Дня Народження Бандери і з синьої сміливості мусліму про Ахмат та іслам насмілився. Взагалі, там же тебе не обов'язково зворушать, зазвичай потрібно просто на колінах постояти і вибачитися перед Аллахом і все. Я ось коли на колінах стояв, коли вибачення просив непомітно пальці свастоном схрестив (українська кмітливість). І було не прикро взагалі! Як мудрість народна каже «Україна це Європа». Просто поважай кожен народ і кожне віросповідання (хто проти Росії) і все в тебе буде чикі-пуки. І буде тобі кожен мусульманин як старший мудрий союзник у боротьбі проти москалів. Суворий, але справедливий.