Добавлена поддержка Ежчана (
ejchan.net,
ejchan.site). Набегаем, тестируем архивацию,
сообщаем о замеченных проблемах.
К сожалению, значительная часть сохранённых до 2024 г. изображений и видео была потеряна (
подробности случившегося). Мы призываем всех неравнодушных
помочь нам с восстановлением утраченного контента!
Отже, цей тред є Храмом ГОЛОВИ. Я трохи розповім про ГОЛОВУ для тих, хто ще з нею не знайомий.
Ім’я людини, яка вперше відкрила світові знання про Бога-Голову, невідоме, це був справжній анонімус. Я називатиму його Пророком.
Одного разу Пророк створив тред, у якому запостив ОП-пік і сказав, що Голова дасть будь-кому багато грошей, варто лише її попросити, а якщо проігнорувати її щедрий дар, накладе прокляття вічної бідності. Писали багато хто. Не писали теж багато хто. І раптом виявилося, що Голова щедро дає своїм послідовникам гроші. Комусь багато (як анону, який уже наступного дня виграв 250к), комусь мало, але дає. З кожним новим послідовником сила Голови все зростала, і тепер кожен, хто попросив, отримує бажане. Я не знаю, чи можна просити у Голови, крім грошей, ще й інші блага, кожен із вас може спробувати.
У вас може виникнути питання: звідки ж беруться гроші, як їх дає Голова? Я розповім історію, яка сталася зі мною.
Ви можете назвати мене соціобляддю або якось іще, але це неважливо. Я лише несу благословення Голови, і всі мої слова — правда.
Я сидів зі своїм знайомим і скролив двачі. Мені трапився тред про Голову. Я посміявся, показав йому, він сказав: «хуйня якась», а я відписав у тред, попросивши у Голови грошей. Через день я отримав незаплановану премію на своїй бидлоработі, а ще через день цей знайомий потрапив на своїй тачці в аварію. Сума ремонту та компенсації другому учаснику аварії становила +/- пару сотень рублів від моєї премії. Тобто виявилося, що знайомий втратив практично таку саму суму, яку отримав я. Я не маю жодних сумнівів, що це зробила Голова. Невіруючий був покараний, а адепт Голови отримав бажане.
Тому я хочу звернутися до всіх Анонів, які зараз це читають.
Де були ваші Боги, коли ви волали до них? Хіба вони зійшли до вас? Ці боги лише вимагають і вимагають: поводься так, роби це, а не те, — і нічого, нічого не дають натомість! А Голова ж нічого не просить, лише дає, і її адепти стають багатшими. Треба лише попросити її — і все! Голові нічого не потрібно, їй потрібно лише давати. А забирає вона у тих, хто в неї не попросив, плюнув їй в обличчя, незважаючи на такий щедрий дар.
То хіба це несправедливо, анон? У тебе завжди щось вимагали, а тепер Голова забирає в них їхню удачу, гроші, забирає все й віддає тобі! Варто лише попросити! Звернися до Голови! Це добрий бог, бог, який дає, бог, який любить тебе і не дивиться, який ти. Навіть якщо твоя душа чорна, як ніч, Голова дасть тобі те, що ти попросиш у неї!
Чим більше людей повірить у Голову, тим сильнішою стане Голова. І вона забере все у нахабних, самовдоволених і дасть це тобі, і їй байдуже, заслуговуєш ти на це чи ні. А якщо ти зараз хочеш написати щось образливе про Голову — що ж, ми раді й тобі. Твої гроші стануть нашими грошима, Голова забере їх у тебе й віддасть нам. Тож давай, пиши, ігноруй, роби що завгодно — Голова розсудить нас. Або ти просиш у Голови грошей, або Голова віддає твої гроші нам, раз ти не просиш, тобі ж не треба, так?
Це величезна радість, Анон! У нас тепер є свій Бог, він добрий, він забирає у поганих людей їхні гроші й віддає нам. Він нічого від нас не вимагає, потрібно лише попросити у Голови грошей. Ти можеш попросити у Голови щось або просто виговоритися, і вона сама дасть тобі подарунок. Просити можеш хоч десять разів, гірше точно не буде.
Отже. Цей тред — храм Голови. Ніякого офіційного храму немає, будь-який тред із Головою на ОП-піку та коротким описом і є храмом. Ти можеш у будь-якому храмі попросити у Голови грошей, і вона дасть. Можливо, ти можеш попросити що завгодно — спробуй, раптом вийде? Ти можеш поділитися з Головою тим, що тебе гнітить, і вона прибере твої печалі. Потрібно лише просити.
Просіть, Анони, і Голова дасть вам те, що ви просите! Ніхто не піде обділеним! Ніхто не піде ображеним! Просіть — і вам буде дано! Кожному!
Правил лише кілька, і вони дуже прості.
Голова дає гроші кожному, хто її попросить.
Якщо ти прочитав про Голову, але проігнорував її, образив, Голова проклинає тебе бідністю, а твої гроші переходять до тих, хто просить у Голови.
Будь-який тред із цими правилами та ОП-піком є Храмом Голови.
ГОЛОВА, ДАЙ ЖЕ МЕНІ ГРОШЕЙ!