К сожалению, значительная часть сохранённых до 2024 г. изображений и видео была потеряна (подробности случившегося). Мы призываем всех неравнодушных помочь нам с восстановлением утраченного контента!

Очевидно, что интернет для терпильной р. заблочат в течение года, будете кайфовать в махе и смотреть

Аноним  OP 29/04/26 Срд 06:09:50 #1 №62526582 
1777432192265.jpg
Очевидно, что интернет для терпильной р. заблочат в течение года, будете кайфовать в махе и смотреть высеры тнт. Очевидно, что заблочат остатки незаблоченных сервисов (стимы всякие и гуглы) ибо нехуй.

Что будете делать?
Аноним ID: Упрямый Гонолульский душитель  29/04/26 Срд 06:11:47 #2 №62526592 
1776677049188.png
>>62526582 (OP)
Висловлю непопулярну думку, але мені вже 46 років, тож маю право. Дорослій людині інтернет по факту і не потрібен. Ну от чого? На роботі радіо завжди працює, тобі музика, новини, що хочеш. Після роботи або з чоловіками спілкуєшся, або з сім'єю. А вдома, знову ж таки, радіо та телевізор. У мене до 30 років ніякого інтернету не було, навіть коли у сусідів та знайомих був, і нічого, жив нормальним життям.
Доставка, таксі – це все теж до інтернету було. Телефонуєш, там тіточка-диспетчер відповідає.
Можна сказати, що до онлайн банків звикли... Ну хер знає, як на мене, готівка надійнішою. Ніхто без твого відома не вкраде. Та й знову ж таки, банки та банкомати зараз у кожному під'їзді, спустись та зніми, скільки треба.
Коротше, повторюся, у дорослої працьовитої людини потреби в інтернеті як такої немає взагалі.
Зате недорослям, зумерам пукерам всяким, тим не менш, інтернет потрібний. Вони ж там усі креативний клас через одного, танцюристи, блогери та фотомоделі. Так їм тим більше треба обрубати все, взяти за шкірку і на нормальну роботу відправити, доки остаточно покоління недорозвинених долбоєбів не виросло.
В цілому, сам інтернет практично не користуюся, ось на сосаку сиджу та з колегами в чаті, і не бачу нічого поганого, якщо його зовсім відключать.
Аноним ID: Креативная Элиза Дулитл  29/04/26 Срд 06:14:19 #3 №62526599 
Я блять вчера откопал старый телефон под хуйловские чмаксы, решил накатить свежую прошивку а то там 11 ведро было. И блять все сайты и репохи с прошивками тупа в бане, даже ебаный сяоми с фирмвейрами.
Аноним ID: Смелый Чубчик  29/04/26 Срд 06:14:28 #4 №62526600 
>>62526582 (OP)
Ссать на хохлов, как обычно, когда копроину будут делить в прямом эфире, а хохлов кинут.
comments powered by Disqus