Очевидно, что интернет для терпильной р. заблочат в течение года, будете кайфовать в махе и смотреть высеры тнт. Очевидно, что заблочат остатки незаблоченных сервисов (стимы всякие и гуглы) ибо нехуй.
>>62526582 (OP) Висловлю непопулярну думку, але мені вже 46 років, тож маю право. Дорослій людині інтернет по факту і не потрібен. Ну от чого? На роботі радіо завжди працює, тобі музика, новини, що хочеш. Після роботи або з чоловіками спілкуєшся, або з сім'єю. А вдома, знову ж таки, радіо та телевізор. У мене до 30 років ніякого інтернету не було, навіть коли у сусідів та знайомих був, і нічого, жив нормальним життям. Доставка, таксі – це все теж до інтернету було. Телефонуєш, там тіточка-диспетчер відповідає. Можна сказати, що до онлайн банків звикли... Ну хер знає, як на мене, готівка надійнішою. Ніхто без твого відома не вкраде. Та й знову ж таки, банки та банкомати зараз у кожному під'їзді, спустись та зніми, скільки треба. Коротше, повторюся, у дорослої працьовитої людини потреби в інтернеті як такої немає взагалі. Зате недорослям, зумерам пукерам всяким, тим не менш, інтернет потрібний. Вони ж там усі креативний клас через одного, танцюристи, блогери та фотомоделі. Так їм тим більше треба обрубати все, взяти за шкірку і на нормальну роботу відправити, доки остаточно покоління недорозвинених долбоєбів не виросло. В цілому, сам інтернет практично не користуюся, ось на сосаку сиджу та з колегами в чаті, і не бачу нічого поганого, якщо його зовсім відключать.
Я блять вчера откопал старый телефон под хуйловские чмаксы, решил накатить свежую прошивку а то там 11 ведро было. И блять все сайты и репохи с прошивками тупа в бане, даже ебаный сяоми с фирмвейрами.
Что будете делать?